Napitak za ljepotu – Mineralna voda kao lijek

Napitak za ljepotu – Mineralna voda kao lijek

Napitak za ljepotu

 

Želite li biti lijepi i vitalni, mineralna voda mora biti neizostavan dio vašeg života.

Na primjer, prirodna izvorska voda Vitinka poznata je po vrlo dobro izbalansiranom nivou natrija zahvaljujući kojoj ćete održati vitkost i odbraniti se od celulita. Ta je izbalansiranost važna jer višak natrija može izazvati hipertenziju, probleme s bubrezima i visok krvni pritisak.

 

Mineralna voda, poput Jamnice, ne sadrži gotova nikakve kalorije što je čini vrlo popularnim napitkom za pobornike zdravog života, a izvrsna je i za redukcijske dijete pa je omiljena i među manekenkama

 

Slikovni rezultat za dehidracija

 

Mineralna voda kao lijek

Mnogima od nas, na žalost, godine donesu i tegobe s probavom ili zatvorom, začepljenjem. No, i u takvim situacijama pomaže mineralna. Donat Mg i Tuzlanski kiseljak učinkoviti su kod zatvora, neutralizacije žgaravice te nadoknađivanja manjka magnezija u tijelu izazvanog stresom i fizičkim naporom.

 

Magnezij se, dakle, opravdano naziva i mineralom života te najboljim prijateljem dijabetičara.

 

Mineralna voda Jamnica pak poznata je i priznata u prevenciji karijesa zbog optimalne količine ( mg/l) prirodnog fluora.

Ona je i nezamjenjiv lijek ako vam je oslabio imunitet, muči vas lošija izmjena tvari ili slabokrvnost, imate li tegobe sa želucem, jetrom, žuči, upalom zglobova ili se pojačano znojite.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »