Napitak za ljepotu – Mineralna voda kao lijek

Napitak za ljepotu – Mineralna voda kao lijek

Napitak za ljepotu

 

Želite li biti lijepi i vitalni, mineralna voda mora biti neizostavan dio vašeg života.

Na primjer, prirodna izvorska voda Vitinka poznata je po vrlo dobro izbalansiranom nivou natrija zahvaljujući kojoj ćete održati vitkost i odbraniti se od celulita. Ta je izbalansiranost važna jer višak natrija može izazvati hipertenziju, probleme s bubrezima i visok krvni pritisak.

 

Mineralna voda, poput Jamnice, ne sadrži gotova nikakve kalorije što je čini vrlo popularnim napitkom za pobornike zdravog života, a izvrsna je i za redukcijske dijete pa je omiljena i među manekenkama

 

Slikovni rezultat za dehidracija

 

Mineralna voda kao lijek

Mnogima od nas, na žalost, godine donesu i tegobe s probavom ili zatvorom, začepljenjem. No, i u takvim situacijama pomaže mineralna. Donat Mg i Tuzlanski kiseljak učinkoviti su kod zatvora, neutralizacije žgaravice te nadoknađivanja manjka magnezija u tijelu izazvanog stresom i fizičkim naporom.

 

Magnezij se, dakle, opravdano naziva i mineralom života te najboljim prijateljem dijabetičara.

 

Mineralna voda Jamnica pak poznata je i priznata u prevenciji karijesa zbog optimalne količine ( mg/l) prirodnog fluora.

Ona je i nezamjenjiv lijek ako vam je oslabio imunitet, muči vas lošija izmjena tvari ili slabokrvnost, imate li tegobe sa želucem, jetrom, žuči, upalom zglobova ili se pojačano znojite.

 2,999 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »