Nakon bocke dobila perikarditis – ISPOVIJEST MEDICINSKE SESTRE : “BILA SAM SEDMI PACIJENT TOG DANA SA SRČANIM PROBLEMOM NAKON VAKCINACIJE” (VIDEO)

Nakon bocke dobila perikarditis – ISPOVIJEST MEDICINSKE SESTRE : “BILA SAM SEDMI PACIJENT TOG DANA SA SRČANIM PROBLEMOM NAKON VAKCINACIJE” (VIDEO)

Nakon Pfizer bocke dobila perikarditis, ne oseća se najbolje, ima lupanje srca i zamara se. Lekari i medicinske sestre na odeljenju, u poverenju kažu, da ima mnogo slučajeva, a svaki 10-ti ne stigne do bolnice, samo se o tome ne sme da govori.

Stalone Edmonds Tepanija je 33-godišnja medicinska sestra i majka troje dece na Novom Zelandu.

Nedavno je izašla u javnost na društvenim mrežama kako bi podelila svoju priču o tome kako joj je dijagnostikovan perikarditis, upala srčane maramice, nakon što joj je ubrizgana druga doza vakcine COVID-19.

Ona ne pominje proizvođača injekcije, ali u pamfletu vlade Novog Zelanda o „COVID-19 vakcini“ pominje se samo Pfizer, i nijedna druga marka.

Iako su ove tragične priče o ljudima koji su povređeni, posebno sa srčanim problemima, nakon vakcinacije sa COVID-om suviše česte ovih dana, ono što je izvanredno u Staloneovoj priči je ono što je naučila nakon što je primljena u bolnicu, i shvatajući da ove povrede od vakcine nisu uopšte retke.

Ona navodi da je zapravo smeštena u odeljenje bolnice koje je lečilo povrede od vakcine i da je bila sedma osoba primljena tog dana sa srčanim problemom nakon injekcije Pfizera.

Medicinska sestra joj je navodno rekla da o ovim povredama od vakcine ne smeju da govore. Ali one svakako nisu retke.

Staloneovoj su date stroge instrukcije da ne čini ništa naporno što bi izazvalo ubrzanje otkucaja srca. Zbog toga vidimo da mnogi sportisti kolabiraju na sportskim događajima.

Rečeno joj je da otprilike jedna od 10 osoba primljenih u bolnicu sa ovim oštećenim srcima izazvanim vakcinom COVID-19 ne preživi. Umiru od zastoja srca.

Nije sigurna da li će tako morati da živi do kraja života, koji sada može biti prilično kratak, i izjavila je „Osećam se zarobljena u sopstvenoj koži“.U određenim delovima na snimku ona mora da prestane da govori, očigledno je boli, i očigledno pati od lupanje srca ili druge neprijatnosti.

Video u prilogu:

NultaTačka/HealthImpact

 1,797 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »