FUDBALER PARTIZANA RIKARDO GOMEŠ KOJI SE PRIJE TRI DANA SRUŠIO NA TRENINGU POZIRAO JE NA VAKCINACIJI PRIJE MJESEC I PO DANA!

FUDBALER PARTIZANA RIKARDO GOMEŠ KOJI SE PRIJE TRI DANA SRUŠIO NA TRENINGU POZIRAO JE NA VAKCINACIJI PRIJE MJESEC I PO DANA!

Pre tri dana, mejnstrim mediji stidljivo su preneli vest da je fudbaler Partizana, portugalac Rikardo Gomeš doživeo nesreću na treningu, srušivši se na tlo.

Onako kako nalaže agenda, vest je preneta u sklopu intervjua provakserskog trenera Partizana, Aleksandra Stanojevića koji je lično odveo Gomeša na vakcinaciju te prokomentarisao da je svaki igrač odgovoran prema kolektivu.

 

 

 

 

“Svako ko je u kolektivu mora da ima odgovornost prema istom. Ako se bavi individualnim sportom, to je privatna stvar. I ako ide na more to je individualna odluka. Ja sam svoje rekao, izostanak igrača zbog takvih stvari može da utiče na tim, rezultate i na njega samog”, rekao je Stanojević

Istog dana, krajem oktobra zajedno sa trenerom, vakcinisali su se Bojan Ostojić, Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig ali kako je poznato i na svu sreću samo je Gomeš pre nekoliko dana doživeo nesreću kada je pao na treningu.

 

 

Rikardo Gomeš

 

 

 

Situacija sa najboljim strelcem ekipe je, ipak, daleko ozbiljnija, o čemu svedoče i reči Stanojevića.

– On se srušio na trenignu, izuzetno loša situacija – otkrio je trener Partizana pa nastavio, odgovorio na pitanje “koliko je Rikardo nedostajao na terenu protiv Anortozisa”.

 

 

 

Redakcija Nulte Tačke ekskluzivno u toku sutrašnjeg dana donosi listu svih sportista na svetu koji su nastradali nakon vakcinacije.

 

 

 

NultaTačka

 1,683 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »