NAJMOĆNIJA KOMBINACIJA ZA IMUNITET IKADA: POPIJTE OVO UJUTRU NA PRAZAN STOMAK

NAJMOĆNIJA KOMBINACIJA ZA IMUNITET IKADA: POPIJTE OVO UJUTRU NA PRAZAN STOMAK

 

 

 

Imuni sistem ugrožen je brojnim faktorima, stresom, manjkom sna, lošom i neuravnoteženom ishranom, virusima, bakterijama…

 

 

 

 

 

 

Sve ovo govori u prilog tome da mu je neophodna konstantna dodatna briga kako bi ostao očuvan i štitio vaše tijelo od svih vanjskih i unutrašnjih “neprijatelja”.

Zato je potrebno da mu osiguramo dobar “materijal” kako bi mogao da na najbolji način radi svoj posao i štiti naš organizam od svih štetnih utjecaja i prouzrokovača bolesti.

Evo kako da pojačate i osnažite svoj imunitet  uz tradicionalni recept od samo tri potpuno prirodna sastojaka.

 

 

 

Sve što je potrebno da uradite jeste da ujutru kada ustanete, na prazan stomak popijete mješavinu koja sadrži kašičicu kokosovog ulja, kašičicu organskog cimeta (ne iz kesice), na vrh kašike crnog mljevenog bibera i tome dodate kašiku mlake vode. Smjesu lagano promiješajte i popijte i nemojte ništa jesti narednih 30 minuta.

Pored toga što će vaš imunitet “nabildati” do maksimuma, ova zlata vrijedna mješavina obložit će i vaš želudac i smanjiti eventualne tegobe sa varenjem ili kiselinom, koje imate, zahvaljujući blagotvornim dejstvima kokosovog ulja na želučanu floru.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »