KUPILA JAJA U SUPERMARKETU PA DOBILA LJUBIMCE: VLASNICA IH NIJE OČEKIVALA

KUPILA JAJA U SUPERMARKETU PA DOBILA LJUBIMCE: VLASNICA IH NIJE OČEKIVALA

 

 

 

Charli Lello (29) iz Hertfordshirea u južnoj Engleskoj ponosna je vlasnica tri patke kojima je dala imena Beep, Peep i Meep, a njeni ljubimci postali su viralan hit nakon što je BBC objavio priču o tome kako je Charli uopće došla do njih.

 

 

 

 

 

Naime, ona je u lokalnom supermarketu Waitrose kupila jaja proizvođača Clarence Court s kojima je odlučila napraviti eksperiment. Stavila ih je u inkubator i čekala… A onda su se izlegla tri pernata mališana.

  • Patke će živjeti vrlo sretan život s mojim pilićima – izjavila je Engleskinja.

 

 

 

Glasnogovornik Waitrosea rekao je kako su oplođena jajašca sigurna za jelo i apsolutno ih je nemoguće razlikovati od normalnih jaja, osim ako nisu “inkubirana”.

 

 

 

Video pogledajte i OVDJE

Lello, koja inače radi kao pomoćnica menadžera u spomenutoj trgovini, na ideju s eksperimentom došla je nakon što je na Facebooku vidjela video u kojemu je neko iz jaja iz supermarketa dobio – prepelice.

  • Bila sam uzbuđena, ali i svjesna da stvar možda neće uspjeti… Ipak su ta jaja bila bacana u kamion za dostavu, zatim su ih vozali kolicima do polica, ko zna koliko ljudi ih je u međuvremenu pokupilo pa opet odložilo… Mjesec dana nakon što sam ih stavila u inkubator, čula sam slabašno piskutanje i patkice su počele izlaziti iz jaja. Bilo je nevjerojatno gledati rađanje tih najslađih, malih pahuljica, ali slično iskustvo definitivno neću ponavljati – ispričala je Charli.

Glasnogovornica farme Clarence Court rekla je kako je šansa da se patka ovako izlegne iznimno malena, ali ne i nemoguća.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »