KOME ĆETE PRVO POMOĆI NA OVOJ SLICI? DA LI STE PRAVDOLJUBIV, OSJETLJIV, RADOZNALI ILI STE FLEGMAN!?

KOME ĆETE PRVO POMOĆI NA OVOJ SLICI? DA LI STE PRAVDOLJUBIV, OSJETLJIV, RADOZNALI ILI STE FLEGMAN!?

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu fotografiju i bez mnogo razmišljanja odgovorite ko je osoba kojoj biste najprije pomogli ako biste se našli u ovoj situaciji.

 

 

 

 

 

    OSOBA BROJ 1

Vi ste dobro odgojeni i vaspitani, sa snažim osjećanjem za moral i poštovanjem tradicionalnih vrijednosti.Problemima uvijek pristupate racionalno i nikada ne reagujete a da niste dobro promislili o svojim postupcima. Zbog ovoga vam je ponekad teško da prihvatite nepravdu u svijetu. Često vam daju da završavate poslove koji su drugim ljudima dosadni.

 

 

 

 

OSOBA BROJ 2

Vaš izbor ukazuje na to da ste veoma osjetljvi i da ste više puta u prošlosti bili povrijeđeni. Nerijetko vam prebacuju da morate da skinete ružičaste naočare i spustite se na zemlju. Ipak, prijatelji vas obožavaju jer znaju da ćete uvijek biti tu za njih.

 

 

 

 

OSOBA BROJ 3:

Vi ste neko ko uživa u zabavama, akciji i životu uopšte. Nikada nećete raditi ono što ne morate, već ćete se truditi da u svemu uživate do krajnjih granica. Vi ste pirodni vođa i privlačite ljude oko sebe kao magnet.

 

 

 

 

OSOBA BROJ 4

Vi ste vječiti optimista i neko ko uvijek posmatra vedru stranu života. Rijetko se fokusorate na probleme i u stanju ste da sa svima pronađete zajednički jezik. Vrlo ste radoznali i ne podnosite rutinu i kada ste zatvoreni među četiri zida.

 

 

 

 

 

aura.ba

 

 2,372 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »