Astrologija i igre na sreću: Ovan “najsretnije ruke”, Biku baš i ne ide, Lavovima sretni brojevi 3, 33, 7, 35

Astrologija i igre na sreću: Ovan “najsretnije ruke”, Biku baš i ne ide, Lavovima sretni brojevi 3, 33, 7, 35

 

 

 

 

 

Nisu svi horoskopski znaci „sretne ruke“ i ne igraju se svi na isti način! Pročitajte imate li sreće – u igrama na sreću!

 

 

 

OVAN

Po saznanjima astrologa Ovan dobiva u igrama na sreću, pa tako i u LOTO igri. Zato odlazi popuniti svoj tiket već u utorak, jer je to njegov sretan dan. To čini brzo, precrtava brojeve intenzivno i impulsivno. Uzima one brojeve koji mu trenutno padnu na pamet i prođu kroz glavu. To su brojevi koji sačinjavaju datum njegovog rođenja, broj slova nekog imena i prezimena. Na svakom njegovom listiću je precrtan broj 1. Taj broj može biti i u brojkama 11, 21, 31. Nikada neće ponovo upisati brojeve s listića, koji mu nisu donijeli dobitak. Zašto bi Ovan mijenjao ovakav način igre, ako je povremeno dobivao?

 

 

http://aura.ba//wp-content/uploads/2017/07/igre-na-srecu.jpg

 

 

BIK

Bik želi dobivati, ali on s tim, u stvari, i ne računa. Čim popuni listić, sumu koju je uplatio računa odmah kao gubitak. Listić popunjava samo „okruglim brojkama“. Trinaest mu neće donijeti sreću.

Ali, zato vjeruje da bi mogao dobiti broj 25. Gotovo uvijek upisuje i broj kuće u kojoj stanuje, a ako je kućni broj nizak ili visok, tada taj broj množi ili dijeli. Dosta brojeva su mu svake nedjelje isti, što dokazuje njegovu postojanost.

 

 

 

 

 

BLIZANCI 

Igra na sreću je uzbudljiva igra i u njoj učestvuju i Blizanci. Njihov glavni adut su brojke s računa koje prilikom kupovine dobivaju u samoposluzi i u drugim prodavaonicama. Dijele ih, množe i zbiraju.

Blizanci, ipak, jednoj brojci ostaju vjerni – broju 2. Ova brojka se, u raznim kombinacijama, nalazi na svakom njihovom listiću. Ljubitelji nogometa iz ovog znaka unose u listić broj golova s utakmice. Upravo zbog onog broja 2, koji dominira u njihovoj igri, misle da im neparne godine nisu naklonjene. Međutim, nije loše ponekada i promijeniti mišljenje.

 

 

 

 

 

RAK

Rak popunjava LOTO listić, ali malo vjeruje u dobitak. Ipak, da to drugi ne bi saznali, u tajnosti ispunjava listić. Međutim, i pored nevjerice, ima i plan kako će potrošiti eventualni dobitak. Brojke dobiva iz porodičnog arhiva – brojki datuma rođenja supruge, djece, roditelja i, naravno, svog datuma. Ponekad te brojeve i dijeli.

Na primjer, ako zna da će putovati 214 kilometara, tada izdvaja brojeve 2 i 14. Oni „najmračniji“ Rakovi će kupiti knjigu o piramidama, a tamo ima toliko brojeva da će do kraja života biti osigurani „materijalom i građom“ za igranje LOTA.

 

 

 

 

 

LAV

Lav ima sreće. Zašto onda da je nema i u igrama na sreću? Zaista je nemoguće stalno gubiti. Kad precrtava brojeve na listiću, onda su to „njegove“ brojke.  To su brojke iz njegovog datuma rođenja, s registarske tablice auta, broj odjela koje nosi, visina poznanika…

Njegovi sretni brojevi su 3, 33, 7, 35. Ali, broj 13 precrtava samo greškom ili kad će se nešto lijepo događati 13. u tom mjesecu.

 

 

 

 

DJEVICA

Djevice ne vjeruju u igru na sreću, ali ipak ispunjavaju listiće. Istina, to čine povremeno, ali sistematski. Sisteme sami sastavljaju, jer ne vjeruju mnogo drugima. Sistematični su, vjeruju u logiku, bilježe brojeve koji su izvučeni i iz toga izvlače zaključke i pouke.

Vjeruju naročito u onu pretpostavku da će i rijetko izvučeni brojevi, jednom, ipak, doći na red. Broj 4 mora biti među tim brojkama. Djevice ne žure, pa svoj listić ispunjavaju i više sedmica unaprijed ako odlaze na duža putovanja ili godišnji odmor. Imaju dobru prirodu i neće se ljutiti ako ne dobiju. Predlaže im se da svoj broj 4 množe s drugim brojevima u okviru sistema.

 

 

 

 

 

VAGA

Rođeni u znaku Vage vole živjeti na visokoj nozi. Ali, svjesni su da se to ne može uvijek. Oni nisu rasipnici i ne zadužuju se. Zato, valjda, i pokušavaju nešto dobiti igrom na sreću. brojke biraju po njihovom izgledu: lijepe i najljepše, ali i one koje djeluju harmonično kad se upišu.

Oni misle, na primjer, da su brojevi 22, 44, 11 – lijepi, pa se zato oni često pojavljuju na njihovim listićima. Vage imaju svoj „tajni“ tip, na primjer, broj listića neke biljke koja im je pri ruci. Sreću može da im donese i iznos koji je plaćen za neki dar voljenoj osobi.

 

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Ko ima, a ko nema pravo dobiti na Lotu? Škorpija želi to znati i misli da i ona treba biti među onima koji dobivaju. Nezasita je i ne zadovoljava se jednim ili povremenim dobicima. Zapravo, priželjkuje da joj svaki listić donese barem nešto. Bira brojeve koje gotovo nitko ne unosi u listić. Želi biti sam i dosta razmišlja o velikim dobicima.

Na primjer, unijeti će u listić brojeve 4 i 5, jer to, navodno, drugi rijetko kad čine. Ili, recimo, 19 i 21. Broj 7 za Škorpiju mora uvijek biti na listiću, pa joj to olakšava biranje ostalih brojaka. To svrstavanje u red, koje primjenjuje Škorpija, ima svoje varijante. Ne upisuje samo brojeve koji su na listiću jedni pokraj drugih, već i one brojeve koji su jedni ispod ili iznad drugih. Ne smeta mu unositi brojke koje, po vjerovanju, donose nesreću, kao što su 13 ili 7. Čak će iz inata upisati sve – od 7 do 13.

 

 

 

 

 

STRIJELAC

Ovaj znak dobiva često na igrama na sreću, ali i kad gubi,  ne ljuti se. Strijelac smatra da svaki broj koji unosi na listić mora imati neki smisao. To su gotovo uvijek brojevi koji obilježavaju historiju pobjeda u nekom ratu, rođenje nekog velikog čovjeka – važni historijski datumi.

Najveći smisao za Strijelca ima broj 9 i on je rado koristi. Smisao imaju i brojevi koji obilježavaju i događaje iz njegovog života: godina prve ljubavi, datum prvog poljupca, završetak škole, ozdravljenje nakon neke bolesti. Smatra da su to žive brojke vezane za njega i da će mu donijeti sreću.

 

 

 

 

 

JARAC

Ljudi u ovom znaku su obično dosta racionalni. Na žalost, Jarac „zna“ da mu neka godina nije naklonjena za igre na sreću, jer odnos sudionika i dobitnika u toj godini nije na njegovoj strani. Ipak, on će popunjavati listić, ali će to činiti štedljivo, pažljivo izučavajući sisteme, a naročito mistiku brojeva. Birat će i brojeve koje su pronašli razni stručnjaci mjerenjem visine, dubine, širine i slično. Na primjer, visinu neke planine, koju će moći raščlaniti na brojeve od kojih je sastavljena, pa da ih množi, dijeli, zbraja… On će napraviti kombinaciju i od svoje visine, mada to neće biti veliki broj, jer su Jarci obično srednjeg rasta.

 

 

 

 

 

VODOLIJA

Ko će dobiti ako ne – vi!!! To je vaše duboko uvjerenje. Zato, listić treba popuniti – ekscentrično. Čak i vezanih očiju, precrtat će brojeve koji joj dođu pod ruku. Takva je Vodolija. Ali, brojke za upisivanje pronaći će na brzinu. Na primjer, uzet će ih po datumu upisivanja ili po vremenu koje je sat pokazao tog trenutka.

Pravaa Vodolija nikada neće dva puta unijeti iste brojeve,  jer bi to bilo dosadno i neinventivno. Više voli izbrojiti  stepenice u kući u kojoj stanuje ili upitati suprugu ili supruga koji joj broj trenutno pada na pamet. Tako će lako i brzo popuniti listić, ali ipak i čekati – na dobitak.

 

 

 

 

 

RIBA

I Ribe sa čežnjom čekaju na svoj dobitak. Nadaju se, ali ne znaju određeno šta bi napravili sa tolikim novcem. Oni će svoje listiće popunjavati sujevjerno. Koje će brojeve pritom upisati? Naravno, one u koje vjeruju, koje su im i dosada, ponekada, donosile sreću. Naprimjer, datum kad su dobili povišicu plate, ili za dlaku izbjegli sudar automobilima. Oni često sanjaju brojeve i zapisuju ih čim se probude.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »