KO NE PRIMI TREĆU DOZU NEMA KOV PASOŠA! MAKRON JE NAJAVIO NOVE MJERE I PETI TALAS!

KO NE PRIMI TREĆU DOZU NEMA KOV PASOŠA! MAKRON JE NAJAVIO NOVE MJERE I PETI TALAS!

Ništa novo, ništa čudno i ništa iznenađujuće.

Sada počinjemo ozbiljnije da shvatamo sve one “teoretičare zavera”, koji znaju svaki korak unapred, kao da je pisan po scenariju.

Peti talas Covid-a gazi Francusku i ako imaju obaveznu vakcinaciju i stroge mere po tom pitanju.

 

„Nekoliko susednih zemalja je već u petom talasu epidemije Covid-a, a ono što doživljavamo u Francuskoj očigledno liči na početak petog talasa“, rekao je Veran na televiziji TF1, dodajući da se cirkulacija virusa ubrzava, preneo je Rojters.

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je u utorak da će pasoše za vakcinu vezati za dopunske vakcine Covid-a za sve osobe starije od 65 godina jer se broj slučajeva povećava širom Francuske.

„Ako ste vakcinisani pre više od šest meseci, preporučujem vam da zakažete termin odmah“, rekao je Makron.

Politiko je izvestio:

Emanuel Makron je u utorak najavio nove uslove za vakcinaciju, pošto broj slučajeva koronavirusa ponovo počinje da raste širom Francuske, uključujući vezivanje takozvanih pasoša za buster dozu vakcine, koji će biti potrebni za ulazak u određene prostore za osobe starije od 65 godina.

Gde su sada svi oni protagonisti vakcina, koji su isticali da će kada prime dve doze vakcine, moći da putuju svuda po svetu, slobodno? Ili su se sakrili ili veruju da će biti slobodni nakon primanja buster doze 4.5.6…ili možda 7 ili je sve manje takvih?! Teško je priznati kada je čovek prevaren, mnogo je lakše sujetu umiriti nastavljajući raditi pogrešnu stvar, ali je to glupo, slozićete se. Glupo je jer se radi o našim životima, a o tuđem profitu.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I DRAGAN PILIPOVIĆ O ONOME O ČEMU MALO NJIH SME DA PRIČA!

NultaTačka/TheGatewayPundit

 1,720 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »