Kinezi u Šangajskom karantenu koji podsjeća na koncentracijski logor nemaju tuševe, svjetla su uključena danonoćno

Kinezi u Šangajskom karantenu koji podsjeća na koncentracijski logor nemaju tuševe, svjetla su uključena danonoćno

Kao da užasi u Šangaju tijekom posljednjeg prisilnog zatvaranja zbog koronavirusa (COVID-19) već nisu bili dovoljno loši, sada dobivamo vijest da je tamošnja vlada postavila velike centre za “karantenu”, koji podsjećaju na koncentracijske logore.

Prema izvješćima, centar za masovnu karantenu u Šangaju, u gradskom izložbenom centru, drži svjetla uključena 24 sata dnevno. Također nema tuševe, iako se očekuje da će zarobljenici tamo ostati oko mjesec dana.

30-godišnja Ukrajinka po imenu Jane Polubotko koja je bila “pozitivna” na najnoviji soj (BA.2) Omicron (moronske) varijante Faucijeve gripe bila je prisiljena ostati ovdje i tvrdi kako ni u jednom trenutku nije vidjela mrak.

Ona i tisuće stranaca bile su zatvorene u velikoj prostoriji, koja je postavljena u formatu uredskog prostora s nakupinama madraca za spavanje zarobljenika. Zbog okoline u kojoj jest Polubotko se osjeća kao “COVID kriminalac”, rekla je za The Wall Street Journal.

Ukupno je Polubotko provela 18 dana u zatočeništvu i nije se smjela tuširati. Prvo što je učinila kad se vratila kući, potrebno je reći, bilo je dugo, vruće tuširanje, kao isključivanje svjetala, kako bi spavala.

“Ne čujem ništa osim tišine i mogu prilagoditi vlastitu rasvjetu”, rekla je Polubotko o svom iskustvu povratka kući. “Neću više uzimati ove stvari zdravo za gotovo.”

 

China orders 51 million into lockdown as COVID surges - ABC News

 

Planira li Kina ponovno izvoziti ovu novu rundu tiranije na Zapad?

Kineska komunistička partija (CCP) naziva ovu karantensku ustanovu i druge slične “fangcang” ili četvrtaste kabine. To je svojevrsna improvizirana bolnica koja navodno obrađuje “slučajeve”, kako bi spriječila ”dodatne prijenose”.

Imajte na umu da kao i velika većina drugih ljudi, koji su pozitivni na ovu bolest, Polubotko se zapravo nikada nije razboljela. Usprkos tomu, bila je prisiljena ostati u ustanovi gotovo tri tjedna protiv svoje volje.

Iako CCP javno ne otkriva ovu vrstu podataka, procjenjuje se da je oko 270.000 drugih ljudi poput Polubotko trenutno pod “liječničkim nadzorom” diljem Kine. “Šangaj je izgradio više od 100 improviziranih bolnica s ukupnim kapacitetom od više od 160.000 kreveta za COVID-pozitivne pojedince s blagim simptomima ili bez njih, prema državnim medijima”, izvijestio je Journal.

“U gradu je hospitalizirano 7.776 ljudi, a više od 220.000 pod liječničkim nadzorom, izvijestio je China Daily u četvrtak.”

Na Zapadu je trenutno COVID-19 prilično gotov i to posljednjih nekoliko mjeseci (ili bi neki tvrdili posljednje dvije godine). To je jedan od razloga zašto je situacija u Šangaju tako nenormalna i uznemirujuća.

Podsjećajući na početak 2020. godine, veliki dio nereda tijekom prvog kruga epidemije počeo je u Kini, da bi se na kraju proširio na zapad. Ako je povijest ikakav pokazatelj, ovo bi mogao biti plan još jednom, ali hoće li se zapadnjaci za to podržati? U Sjedinjenim Državama, ionako, teško je zamisliti, unatoč tome koliko su stvari postale lude, da bi prosječni Amerikanac tolerirao te velike prisilne karantenske centre na temelju svega što je otkriveno o plandemiji, od vremena prvih izolacija.

Ipak, važno je budno paziti na stvari. Amerikanci ni pod kojim okolnostima ne mogu dopustiti vladi uvođenje još jedne izolacije, čak i ako postoje obećanja da će trajati samo 14 dana kako bi se “izravnala krivulja”. Tu smo rečenicu već čuli i pokazalo se da je laž.

”Za što onda služe vlade”, pitaju se čitatelji, što je pitanje o kojem treba dobro razmisliti.

 

 

 

.logicno.com

 1,711 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »