JOŠ JEDAN NOGOMETAŠ JE PAO U SRED UTAKMICE! ŠTA SE DEŠAVA SA VRHUNSKIM SPORTISTIMA?

JOŠ JEDAN NOGOMETAŠ JE PAO U SRED UTAKMICE! ŠTA SE DEŠAVA SA VRHUNSKIM SPORTISTIMA?

Bivši profesionalni fudbaler Premijer lige pozvao je na istragu nakon što se još jedan igrač sinoć iznenada srušio usred meča.

Vezista Šefild Junajteda Džon Flek pao je na zemlju tokom utakmice svog tima u Redingu i morao je da bude odnesen na nosilima nakon dužeg tretmana i davanja maske sa kiseonikom.

30-godišnji škotski reprezentativac je „pao pre nego što su saigrači brzo mahnuli lekarima“, izveštava BBC News.

Flek je prebačen u bolnicu gde se navodi da je u dobrom stanju.

Igrač postaje još jedan nesrećni sportista na dugačkoj listi fudbalera i drugih vrhunskih sportista koji su se iznenada srušili na terenu poslednjih meseci.

Kao što je pisano ranije, značajan nemački list Berliner Cajtung nedavno je objavio izveštaj u kojem je želeo da odgovori zašto je „neobično veliki broj profesionalnih i amaterskih fudbalera nedavno kolabirao“.

U članku je naveden veliki broj nedavnih slučajeva fudbalera koji su imali problema sa srcem ili su kolabirali na terenu, što je u nekim slučajevima dovelo do smrti.

 

 

 

 

null

Na toj listi je i Barselonin Serhio Aguero, koji je patio od problema sa disanjem tokom meča Barse u LaLigi protiv Alavesa prošlog meseca. Iako je klub demantovao glasine da će se Aguero povući, on će sigurno biti van terena mesecima.


I drugi profesionalni sportisti su nedavno imali slične zdravstvene probleme, uključujući 24-godišnjeg slovačkog hokejaša Borisa Sadeckog, koji je tragično preminuo nakon što se srušio na led tokom meča prošlog meseca.

Bivši fudbaler Engleske i Sautemptona Met Le Tisije odgovorio je na vest o Flekovom kolapsu pozivajući na odgovarajuću istragu.

„Koliko još sportista treba da se sruši na terenu pre nego što se sprovede istraga“, tvitovala je bivša zvezda Premijer lige.

Nije poznato da li je Džon Flek uzeo vakcinu protiv COVID-19.

U međuvremenu, prema izveštaju dr Jafe Šir-Raza, došlo je do „petostrukog povećanja iznenadnih smrti usled srčanog udara igrača FIFA 2021. godine“.

„Pa šta je uzrok ove iznenadne epidemije?“ pita Šir-Raz.

Nulta Tačka/InfoWars

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »