JEDNOJAJČANE BLIZANKE RODILE ‘DUGINE BEBE’ NA ISTI DAN

JEDNOJAJČANE BLIZANKE RODILE ‘DUGINE BEBE’ NA ISTI DAN

Za identične blizance uvijek se misli kako sve rade skupa, ali slatka priča dviju sestara iz Kalifornije definitivno odnosi pobjedu. Ovaj mjesec, sestre Bao Kou Julie Yang i Bao Nhia Julia Yang rodile su prekrasne ‘dugine bebe’ na isti dan u istoj bolnici.

Po terminu porođaja, ove dvije blizanke zapravo su trebale roditi u dva dana razlike, ali 4. novembra, 23-godišnje sestre obje su završile u rađaoni.

 

 

Sestre su rodile svoje bebe u samo dva sata razlike, a da situacija bude još posebnija, Bao Kou nije ni znala da njezina sestra rađa u sobi pokraj nje.

– Znala sam da ću danas roditi i rekla sam sestri kada sam krenula u bolnicu, a ona m je rekla da i ona osjeća bol i našalila se da ćemo možda zajedno rađati. Kasnije taj dan, suprug mi je rekao da je vidio moju sestru u sobi pokraj naše – rekla je Bao Kou.  

 

 

 

 

 

Obje djevojčice rodile su se oko tjedan dana prije termina, ali i jedna i druga su dobro kao i njihove mame. Međutim, ono najljepše u cijeloj priči je da su obje bebe rođene nakon što su sestre imale spontani pobačaj, prenosi portal 24sata.

– Sestra i ja smo izgubile svoje bebe i prošle kroz pobačaj zajedno što nas je samo više zbližilo – rekla je Bao Kou i dodala kako se nada da će njihove djevojčice imati jednaku povezanost kao i njih dvije.

 

 

 

 

hayat

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »