Je li ovo novi trend? Tinejdžeri snimali i OBJAVILI na društvene mreže kako GAZE ČOVJEKA KOLIMA (VIDEO)

Je li ovo novi trend? Tinejdžeri snimali i OBJAVILI na društvene mreže kako GAZE ČOVJEKA KOLIMA (VIDEO)

Dok SAD i EU drže predavanja Srbiji o nasilju i tako nas “uvode” u novo doba, baš kod njih nasilje je u nikad većem porastu.

Sa druge strane mejnstrim medijske kuće sa progresivnom tendencijom umanjuju značaj porasta nasilnog kriminala u gradovima i okruzima u Americi i često zanemaruju rastuću kulturu nasilja koja pogađa mlađu generaciju.

Došlo je do porasta nasilja koje su počinili tinejdžeri i mladići u velikim gradovima širom SAD. Neki stručnjaci postavljaju pitanje da li su problemi sa mentalnim zdravljem koji proističu iz blokade Covid-a razlog za izlive nasilja koje su počinili mladi. Ili možda Holivud desenzibilizira tinejdžere nasilnim filmovima, pesmama i video igricama?

 

 

Iako je prerano reći zašto mlađa generacija oseća potrebu da replicira scene iz video igrice ‘Grand Theft Auto’, video koji je ovog vikenda postao viralan prikazuje incident od prošlog meseca kada su tinejdžeri u Las Vegasu krenuli u “radosnu” vožnju, besmisleno sudarajući se sa drugim vozilima, pa čak i namerno rušenje bicikliste.

Policijska uprava Las Vegasa uhapsila je 14. avgusta 17-godišnjeg vozača Hiundaija koji je pobegao sa lica mesta nakon što je namerno pregazio i ubio Andreasa Probsta, penzionisanog šefa policije Kalifornije.

Odgledajte video do kraja

 

 

 

Prema časopisu Las Vegas Review-Journal , tinejdžeri su objavili snimak vožnje na društvenim mrežama. Policija je uspela da iskoristi snimak kao dokaz, koji pokazuje da je vozač ‘namerno’ ubio Probsta.

 

NultaTačka 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »