Je li i ovo slučajno? MANIJAKALNI BIL GEJTS 2017. i 2021. godine pričao o BIOTERORISTIČKOM napadu Velikim boginjama

Je li i ovo slučajno? MANIJAKALNI BIL GEJTS 2017. i 2021. godine pričao o BIOTERORISTIČKOM napadu Velikim boginjama

Izgleda da je Bil Gejts nekoliko puta u zadnjih nekoliko godina upozorio na izbijanje virusa Majmunskih boginja. Ponovo, još jedna slučajnost? Pogledajte.

 

Bil Gejts je poslao prvo upozorenje koje se može povezati sa današnjom situacijom još 2017 godine na Minhenskoj sigurnosnoj konferenciji da bi 2021 godine potvrdio svoje stavove i upozorio da se vlade moraju pripremiti za buduće pandemije i terorističke napade velikih boginja ulaganjem milijardi u istraživanje i razvoj.

Osnivač Majkrosofta je tada pozvao na formiranje nove radne grupe Svetske zdravstvene organizacije za pandemiju vrednog milijardu dolara te izjavio da postoji mogućnost da ovakvi “teroristički napadi” sa primesama bioterorizma mogu odneti na desetine miliona žrtava.

Takva organizacija je nedavno i oformljena. Reklo bi se “U pravo vreme”.

 

Gejts je ranije izjavio da zemlje poput SAD-a i Velike Britanije moraju potrošiti “desetine milijardi” za finansiranje istraživanja.

On je 2017. godine izjavio: „Nadam se da ću za pet godina moći da napišem knjigu pod nazivom „Kako se spremiti za sledeću pandemiju“, ali biće potrebno desetine milijardi u istraživanju i razvoju. Bil Gejts je ove godine izdao tu famoznu knjigu koju promoviše Svetska Zdravstvena Organizacija bez obzira što Gejts nema nikakve veze sa medicinom.

„Biće potrebno oko milijardu godišnje za radnu grupu za pandemiju na nivou SZO , koja vrši nadzor i zapravo radi ono što ja zovem ‘igre sa bakterijama” gde vi vežbate.”

“Vi kažete, OK, šta ako je bioterorista doneo male boginje na 10 aerodroma? Znate, kako bi svet reagovao na to? Postoje prirodno izazvane epidemije i epidemije izazvane bioterorizmom koje bi mogle biti čak i gore od onoga što smo doživeli danas”, rekao je.

MARIO ZNA i dr BORISLAV ANTONIJEVIĆ- Nova HISTERIJA- Za 24h SZO i Klaus Švab otvaraju VRATA PAKLA

Izgleda da su baba vange i Nostradamusi koji su vam širili informacije da na “Jesen” dolazi novi virus ponovo pogrešili, jer sada nije jesen već proleće a mi već imamo novu histeriju za koju je Bil Gejts ponovo znao da će se desiti. Slučajno verovatno.

NultaTačka/TheGuardian

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »