IZLIJEČILA JE RAK UZ POMOĆ KINESKIH METODA: IZBACILA OVE NAMIRNICE I IZAŠLA KAO POBJEDNIK

IZLIJEČILA JE RAK UZ POMOĆ KINESKIH METODA: IZBACILA OVE NAMIRNICE I IZAŠLA KAO POBJEDNIK

 

 

 

 

 

Kinezi su jedan od najdugovječnijih naroda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada je dobila dijagnozu sa najtežom bolešću Jane je pomislila da je gotovo sa njenom karijerom i da će joj se život završiti, u svakom smislu. Ali odlučila je da se neće predati bez borbe.

Zloćudna bolest se kod nje vratila 4 puta prije nego što je se riješila. Ono što joj je pomoglo da se spasi je potpuna promjena ishrane i načina života. Kada je saznala da je bolesna njen muž je radio u Kini. Počeo je istraživati o raku u svom okruženju i shvatio da mali broj ljudi boluje od njega u Kini.

Kinezi imaju drugačiju ishranu koju baziraju na veoma maloj količini masnoće, ali bogatu vlaknima, koja su veoma važna u borbi protiv raka dojke. Kinezi jedu veoma malo mliječnih proizvoda.

 

 

 

 

 

Oni i jesu srž problema. Jane je priznala da je prije nego što joj je dijagnostikovan rak, jela puno mliječnih proizvoda. Tada su saznali da je mlijeko glavni uzrok svih alergija, a veliki postotak svjetske populacije nije u mogućnosti da svari mliječni šećer, laktozu.

Šest narednih sedmica je izbacila sve mliječne proizvode iz svoje ishrane, praktikovala je jedan sat dnevno meditaciju. Kvržica na njenoj dojci je počela da nestaje. Na pregledu u bolnici, doktor specijalista je bio zapanjen ovim poboljšanjem a bio je i skeptičan kada mu je objasnila da je jednostavno iz svoje ishrane izbacila sve mliječne sastojke. Kasnije se ipak uvjerio u ispravnost takve ishrane pa je na svojim predavanjima počeo da savjetuje oboljelima izbacivanje ovih proizvoda iz ishrane.

 

 

 

 

 

 

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »