IZGLEDA KAO DJEVOJČICA, A RODILA JE DESETORO DJECE: EVO KOLIKO GODINA IMA!

IZGLEDA KAO DJEVOJČICA, A RODILA JE DESETORO DJECE: EVO KOLIKO GODINA IMA!
Nekada su naše nane i pranane rađale i više od desetoro djece, ali danas je ta brojka gotovo nezamisliva, zapravo rijetko čujemo za porodice koje imaju više od troje djece. No, Taina Licciardo Toivola, porijeklom iz Australije, dokaz je da pravila nema i da život zaista ponekad piše romane.

Naime, ova 41-godišnja dama rodila je desetoro djece, a sigurni smo da je njen život prilično haotičan i naporan. Ipak, ona se dobro snalazi u svemu tome, bar tako djeluje na njenom Instagram profilu gdje svakodnevno dijeli sa pratiocima svoju rutinu i porodičnu atmosferu.

Ona i njen suprug žive u Finskoj, a uloga roditelja im ne pada teško, štaviše uživaju u svakom trenutku. Njihova djeca su uzrasta od 20 godina do šest mjeseci, a evo i njihovih imena, od najstarijeg do najmlađeg: Leonardo, Cleopatra, Jerusalem, D’Artangnan, Shakespeare, Romeo, Nefertiti, King James, Aphrodite i konačno Omega.

Treba im i čestitati što uopšte uspijevaju da popamte toliki broj imena.

Taina je priznala da svoj dan započinje nešto prije 3 ujutru, kako bi provela bar neko vrijeme u miru i tišini, prije nego što se djeca probude i krene ludnica. Istakla je da je ključ uspjeha savršena organizacija i poštovanje tajminga, pa se desi da ova mama ima vremena i za vježbanje ili čitanje, prenosi Blic.

Najveći dio vremena svakako troši kuhajući velike količine hrane za čitavu porodicu, ali i prateći mnogobrojne aktivnosti svoje djece, od kojih mnogi sviraju različite instrumente i uče strane jezike.

Takođe, ne možemo da ne primijetimo koliko je ova mama njegovana i mladolika, ali i kako je u fenomenalnoj formi. Mada, kad imaš desetoro usta za prehraniti, ti posljednji dođeš na red. Nema sumnje da je u tome tajna njene vitkosti.

(Hayat/Foto:Instagram)

hayat

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »