Izbacite toksine, riješite se viška kilograma! (RECEPT)

Izbacite toksine, riješite se viška kilograma! (RECEPT)

Crijeva se moraju redovno čistiti kako bi se spriječile bolesti i oporavilo tijelo. Tradicionalna medicina nudi mnogo učinkovitih načina za čišćenje crijeva. Soda bikarbona je ipak nezamjenjiva i pomoći će vam da se oslobodite toksina, sluzi i parazita koji žive u vašim crijevima i truju vam tijelo.

 

Način br. 1: Ispijanje sode bikarbone

Ispijanje sode bikarbone se radi ujutro, čim se probudite. Prvo, popijte jednu čašu vode sobne temperature i počnite se kretati. Dobro bi bilo da se malo istegnete ili da napravite nekoliko jednostavnih vježbi. Onda popijte čašu vode u kojoj je rastopljena jedna mala žličica sode bikarbone. Neka voda bude mlaka. Nakon 15 minuta popijte još jednu čašu vode u kojoj je rastopljena još jedna mala žličica sode bikarbone.

Ovaj postupak ponovite još dva puta. Znači: sačekate 15 minuta pa popijete vodu s rastopljenom sodom bikarbonom. Slobodno smanjujte dozu sode bikarbone sa svakom novom čašom vode.

Nakon sat vremena doći će do pražnjenja crijeva i izbacivanja svih toksina.

Način br. 2: Ispijanje sode bikarbone i surutke

Ovaj način je pomalo radikalan i uključuje i jednu vrstu gladovanja, a sve u cilju potpunog čišćenje tijela od toksina.

Uzmite 2 litre surutke i rastvorite jednu južnu žlicu sode bikarbone u njoj.

Prvi dan popijte ovu surutku sa sodom bikarbonom na prazan želudac. Nakon sat vremena progutajte 1 manji režanj češnjaka (bez žvakanja) s jednom čašom limunade. Onda smijete doručkovati, ali ne obilno.

Tijekom dana ne biste smjeli jesti ništa, samo možete piti ili kefir, sok od rajčice i vodu.

Drugog dana popijte surutku sa sodom bikarbonom pa nakon sat vremena opet bijeli luk i limunadu.

 

Tijekom dana nemojte ništa jesti osim što ćete biti sok od jabuke.

Trećeg dana popijte surutku i sodu bikarbonu pa bijeli luk i limunadu, a onda lagano doručkujte. Tijekom dana jedite voće i povrće.

Ovakav način čišćenja crijeva trebao bi se provesti 1 mjesečno i nikad nećete imati problema s toksinima ili viškom kilograma.

Način br. 3: Izbacivanje parazita iz tijela

Ako ste stalno bolesni, malaksali i ispijeni, to je znak da je vrijeme da iz tijela izbacite parazite koji slabe vaš organizam.

To se sprovodi klistiranjem.

U 800 ml vruće vode (38 do 40 stupnjeva Celzijusa) rastvorite 20 do 30 grama sode bikarbone. Zatim pripremite još 2 litre obične vode čija je temperatura oko 22 stupnja.

 

Zatim izvršite postupak s klistirom i dvije litre vode. Držite vodu u sebi što je duže moguće, a zatim ispraznite crijeva.

Zatim s klistirom unesite otopinu sode i pokušajte je zadržati u sebi oko pola sata. Ispraznite crijeva.

I opet napravite dvolitarski klistir običnom vodom. Po završetku ovog klistira osjećat ćete se znatno bolje, snaga će vam se vratiti kao i energija. Čišćenje klistirom pomaže da se oslobodite svih toksina koji su se zadržavali dugo u crijevima, ali i da izgubite i nekoliko kilograma. Osjećati ćete se puno bolje nego ranije.

 

 

 

 

 

 

stil.kurir

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »