Horoskopski znakovi koji vole da je sve po njihovom

Horoskopski znakovi koji vole da je sve po njihovom

 

 

 

Ko voli najviše šefovati? Od čitavog Zodijaka tri znaka se znatno ističu po tome.

 

Možda vam se na prvu učine kao introvertne osobe koje se boje izaći iz svoje sigurne zone, no znajte da to nije tačno. Naime, sljedeća tri horoskopska znaka pravi su vođe i uvijek vole dominirati u svemu – od ureda do kreveta – u svakoj varijanti.

Oni imaju razrađenu strategiju baš za sve te ništa ne prepuštaju slučaju, a ako se neko usprotivi njihovom šefovanju, spremni su krvnički se posvađati s njima, a tada nastupa veliki haos.

 

 

Slikovni rezultat za horoskopski

Ovan: Uporan je i voli neuhvatljivu partnericu koja ga stalno provocira.

Ovnovima je moć duševna hrana. Oni moraju imati kontrolu nad baš svime pa se tako ciljano i okružuju ljudima kojima podređenost nije problem. Spremni su na avanture i rizik u svakom trenutku, ali uvijek dobro promisle o omjeru opasnosti i koristi.

 

 

 

Škorpion: Škorpioni se usuđuju napraviti ono na što se drugi boje i pomisliti. Vrlo su temperamentni i znaju što hoće pa se tim naumom vode u baš svakom aspektu života.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bik: Iako su mirniji od Ovnova i Škorpiona, Bikove najčešće u životu vodi njihova strast prema nečemu.

Cilj im je okružiti se vojskom odanih i povjerljivih ljudi uz koje mogu ostvariti svoje naume o kojima maštaju još od malih nogu. Njegov nagon i nestrpljenje ga često navode da radi nešto prije nego što o tome ozbiljno razmisli, čime samom sebi postaje neprijatelj. Ima problem sa prihvaćanjem autoriteta drugih, mrzi kad mu neko naređuje i ne zna poslušati dobar savjet.

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »