Horoskop za drugi dio 2021. godine za sve znakove

Horoskop za drugi dio 2021. godine za sve znakove

 

 

OVAN

 

 

LJUBAV: U nadolazećem periodu više ćete se više moći posvetiti obitelji, voljenoj osobi i miru koji vam je proteklih mjeseci nedostajao. Oni koji su još sami i priželjkuju sresti srodnu dušu, vjerojatno će prvo uzeti malo prostora za sebe i olabaviti od svega, svih i svačeg pa će tek onda poći u poznata ovnovska osvajanja. Očekuje vas ugodno vrijeme, bez značajnijih turbulencija u privatnoj sferi pa su vam na miran način vrata otvorena. O vama će ovisiti koliko i kako ćete se upustiti u neki bliži odnos. Posebno povoljni dani za ljubav stići će od od 28.06. do 23.07., te ponovno od 08.10. do 06.11.

 

 

KARIJERA: Nakon više napornih mjeseci napokon ćete moći malo odahnuti ili bar raditi u nekom umjerenijem tempu. Ono što će obilježiti drugi dio godine na poslovnom planu bit će očiti plodovi vašeg prethodnog truda, a koji će imati i određenu težinu. Vi se dakako, nećete uspavati, jer je akcija u vašoj prirodi, nego ćete na postignutim temeljima graditi dalje. Nema nikakvih prepreka za vaše učinkovito i uspješno djelovanje pa ćete napraviti još jedan korak naprijed. Financijske kombinacije gradite i provjeravajte na realnim informacijama i ne žurite kad budete stvarali nove planove. Neka svaki detalj u njima bude osmišljen tako da bude jasan i na profesionalnim osnovama.

 

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite otvoreni za nove ideje i originalna poduzimanja, jer će vam ići na ruku. Također dopustite sebi odmor kako bi napunili baterije.

 

 

 

 

BIK

 

 

LJUBAV: U ovom periodu svojim ponašanjem ćete vjerojatno iznenađivati sve oko sebe, jer je malo onih koji bi mogli prepoznati vašu stabilnu prirodu, a koja će biti sve, samo ne to. Imat ćete potrebu raspravljati, pod svaku cijenu nešto poduzimati, pokazati svoje kvalitete drugoj strani što god ona mislila, a sve to bit će s promjenljivim rezultatima. Najbolji ljubavni savjet za drugi dio godine bit će da prije svake akcije u sebi, izbrojite bar do sto. Možda vam neće sve biti jasno, no određena suzdržanost davat će vam bolji vjetar u leđa nego skakanje bez promišljanja. Dani dobri za ljubav uslijedit će od 23.07. do 17.08., te u nastavku od 06.11. do kraja godine.

 

 

KARIJERA: Unatoč vašim neočekivanim postupanjima, vaš status će vjerojatno biti ojačan, a položaj u karijeri naglašen. Računajte da sve to neće ići glatko, jer ćete se svako malo morati suočavati s nizom iskušenja kroz nesuradnju s autoritetima (neki vas neće lako prihvaćati ili obratno), ili pak kroz ne sasvim realne ambicije. Idite korak po korak i držite se svojih principa, ali budite i dovoljno otvoreni za mogućnost promjena. Samo takav prilagodljiv pristup donijet će i stabilne rezultate, a vama olakšati put do njih. Što se tiče potpore drugih (bilo po idejama, bilo materijalno), očekujte promjene. Neki će vas suradnici napustiti, ali će doći neki novi.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne skačite na prvu loptu čak i ako vam se čini da trebate. Vaš stil podrazumijeva staloženost koje će vam nedostajati. Zato se držite one poznate „Strpljen, spašen“. Da bi funkcionirali uspješno i bili zadovoljni, uvijek prvo pogledajte kamo vas može odvesti određeno postupanje.

 

 

BLIZANAC

 

 

LJUBAV: Oni koji vjeruju u svoje ideale neće odstupati od njih. U konačnici, to će biti dobro, jer će ih upravo oni navoditi na ispravne poteze u ljubavi. Neki bi mogli ostvariti svoje snove, no računajte da će sve to ići i kroz određene promjene ili zahtjevnosti na temu drukčijeg pristupa ljubavi. Budite prilagodljivi, jer ćete trebati raščišćavati neke stvari u odnosima. Dobri periodi za ljubav su od 17.08. do 11.09.

 

 

KARIJERA: Pred vama je period kad ćete dobiti priliku za usavršavanje svojih znanja. Ako planirate studirati, uspjet ćete upisati ono što želite ili bar približno tome, uglavnom, bit ćete zadovoljni. Oni koji uče, imat će uspjehe koji će ostaviti dugotrajne posljedice po njihovu karijeru, a koji rade, vjerojatno će poći na stručno doškolovanje. Pri svemu i dalje stoji da se rukovodite realitetima i provjeravate činjenice. Ponekad ni samima vama neće biti jasan vaš status bilo u poslu, bilo da se školujete, no ne čačkajte previše, nego samo radite koliko god možete, jer će se rezultati kad tad pokazati na van. Imat ćete i kvalitetne ideje.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa čemu zaista težite neće zaživjeti bolje ako to ne sagledate iz svih kuteva i na sve načine – to znači i nadahnuti svojim željama, ali i uvažavanjem grube realnosti. Ne žurite ako nije nužno. Budite otvoreni za neke mogućnosti i promjene koje u startu možda i ne vidite.

 

 

 

 

RAK

 

 

LJUBAV: Bit će vam malo lakše i jednostavnije održavati dobre odnose, ali još će vas povremeno mučiti iskušenja. No sve će to izgledati puno bolje nego prije. Mnogi Rakovi i Račice konačno će se moći posvetiti voljenoj osobi ili obratno, a bez straha da će biti pogrešno shvaćeni ili bez postupanja u stilu „hoda po jajima“. Postat ćete otvoreniji, sretniji i prijemčiviji za ljubav. Stoga će i oni koji su još sami zračiti bolje i biti društveniji i komunikativniji. Osnovni dojam u drugom dijelu godine bit će kao da vam je netko skinuo teret s leđa i sad napokon možete slobodno krenuti dalje. Zbog toga ćete uživati više nego inače. Povoljni ljubavni dani uslijedit će od 11.09. do 08.10.

 

 

KARIJERA: Napokon ćete moći lakše surađivati s drugima. Odnosi na radnom mjestu vjerojatno će se poboljšati, a time i vas motivirati da radite bolje i da vam je pri tom ugodnije. Ne očekujte bajke, ali sve sivilo i po vas neugodno ozračje jednostavno će nestati. Ako imate neki svoj poslovni san, sad ćete ga moći pokrenuti u djelo. Svi koji se bave kreativnim radom imat će prilike djelovati više nego do nedavno i biti vidljiviji drugima. Oni koji još traže posao (čime god se bavili), moći će sklopiti ugovore lakše i jasnije. Otvorenost, kao i potpora drugih prema vama, ojačat će i biti prisutna tijekom drugog dijela godine, izuzev prijatelja – s njima profesionalna suradnja ove godine nije stabilna. U toj temi najbolje je da se strogo držite pravila struke, ili odvojite prijateljstva od posla.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Priuštite sebi jedan kvalitetan odmor. Slijedite svoj unutrašnji glas pa ako treba, odlučite mirno hoćete li ga provesti u društvu ili sami. Imate pravo na svoj život pri čemu najviše slušajte svoju intuiciju. Ona će vam sada dati samo plodove.

 

 

 

LAV

 

 

LJUBAV: Bure i nevere, pokušaji da bolje razumijete drugu stranu, da joj udovoljite ili pak da bar sagledate stvari u pravom svijetlu, sve ćete to prolaziti tijekom drugog dijela godine. Privatni život bit će vrlo dinamičan. Pripremite se stoga na mnoga pitanja, dakako i iskušenja, a do odgovora pokušavajte doći staloženo i taktično. Slušajte i slijedite svoj unutrašnji glas i ako uvidite da vam je nešto ili nečeg previše, zapamtite da imate pravo na odmak pa ako je potrebno, distancirajte se. Uvijek postoje i dobri periodi kad vam je Venera sklona, to su dani od 28.06. do 23.07. kad je i Venera u Lavu, te opet od 08.10. do 06.11.

 

 

KARIJERA: Ono što ste dosad dogovorili, učvrstite i održavajte na toj razini koliko god možete kvalitetno. Ne očekujte neke velike suradnje, a ako vam budu ponuđene, računajte da pri tom prvo treba provjeravati sve činjenice i realitete pa i pravne osnovne stvari, a znajte i da to neće ići baš brzo. Naoružajte se stoga strpljenjem i ako znate da ne ovisi sve o vama, budite prilagodljivi. Vaš položaj i status vjerojatno će oscilirati pa odolite iskušenju uspoređivanja ili pak živciranja zbog nejasnih okolnosti u istom. Čuvajte ono što imate i što ste postigli, jer doći će vrijeme kad će to zaživjeti na najbolji mogući način. Očekujte period iskušenja, a pogotovo u suradnjama.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Smanjite svoja očekivanja glede „briljantnih odnosa“ s drugima. Sve će biti zahtjevnije nego što mislite. Budite tihi, prilagodljivi i usvojite lekcije poniznosti i tolerancije. Ovaj put vaša bučnost neće dobro proći. Imajte to na pameti u svakoj situaciji u kojoj se zateknete.

DJEVICA

 

 

LJUBAV: Tijekom većine drugog dijela godine ljubav vam neće biti u prvom planu, jer će se glavni tranziti odvijati u nekim drugim područjima života. To ne znači da ljubavi neće biti, a ona će biti mirna, „uhodana“ i slatko-sigurna po vas, što vi i volite. Ako ste još sami, izlazit ćete i zabavljati se na vaš diskretan i umjeren način. Nakon 06.11. pa sve do kraja godine s boravkom Venere u Jarcu intenzivirat će se vaši ljubavni odnosi, bilo da s voljenom osobom budete još bliži i sretniji, bilo da, ako još tražite srodnu dušu, uživate po zabavama s većom vjerojatnošću da ćete se nekom svidjeti. Oni koji imaju djecu bit će s njima zadovoljni.  Povoljna Venera smiješi vam se od 23.07. do 17.08., te opet od 06.11. do kraja godine.

 

 

KARIJERA: Vrijedni po prirodi, nastavit ćete graditi dalje, a ono što će obilježiti ovaj period, jesu i povećane zahtjevnosti na radnom mjestu. Moguće je da će ono što radite dobiti na težini ili značaju, a vi ćete vjerojatno biti prepoznati. Istovremeno se ne zanosite nekim ludim idejama koje će vam možda padati na pamet, jer ih nećete uvijek moći uklopiti u svoj posao. One će biti dobre i originalne, ali možda nije sad trenutak da ih ostvarite. Arhivirajte ih za kasnije, a ono što radite, radite najbolje što znate. Na taj način bit će primjer drugima, a ni zadovoljstvo neće izostati. Oni koji su možda bez posla, mogli bi ga i dobiti – i to onaj pravi, za vas važan posao.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vi dobro znate da se malim koracima prelazi jednaka udaljenost kao i velikim pa se tako i ponašajte. Budite ono što jeste i pobrat ćete sve simpatije svijeta. Također nastojte biti realni u svojim očekivanjima, a posebno kad se radi o odnosima s drugim ljudima.

 

 

VAGA

 

 

LJUBAV: Mnoge Vage mogu očekivati zanimljive ljubavne dogodovštine. Pred vama je nešto intenzivniji ljubavni period i to vrlo vjerojatno na vašu radost. Već vezani ojačat će svoju naklonost i pokazati više kreativnosti, te biti spremniji češće izražavati ljubav prema voljenoj osobi. Oni koji su još sami, imat će brojne prilike za izlaske i zanimljiva druženja u kojim će istinski uživati. Neki mlađi parovi mogli bi postati sretni roditelji. Teško da će vas išta poremetiti u ostvarivanju vaših ljubavnih želja. Naklonjena Venera učinit će da zablistate od 17.08. do 11.09. kad tranzitira vaš znak, Vagu.

 

 

KARIJERA: Sve Vage koje se bave kreativnim radom, sportskim djelatnostima, radom s djecom ili mladima, izvedbenim umjetnostima ili slično, dobit će priliku pokazati što znaju na najbolji mogući način. Ono što će tome povremeno donositi nemir jesu prolazne turbulencije u potpori drugih da sve to ostvarite pa se prije svega oslanjajte na svoje vlastite snage, no kako god bilo, vi ćete do rezultata doći, ili ćete bar biti prepoznati. Osjećat ćete se bolje, imati više snage i više motivacije na rad, bez obzira na to što radite. Utoliko ćete imati i bolje rezultate, a u poslu ćete i više uživati. Neki će raditi s lakoćom i zbijati šale, te tako uveseljavati svoje kolege.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Za vas ništa neće biti nemoguće, no trebate posvetiti više pozornosti svojim običnim životnim navikama. Uredite svoj ritam aktivnosti i odmaranja prema kriterijima učinkovitosti i onog što vam donosi zadovoljstvo. Ne zaboravite na umjerenost i ravnotežu.

 

 

 

ŠKORPION

 

 

LJUBAV: U ovom periodu sve će teći mirnije i biti jasnije. Nemojte nasjedati na povremene provokacije. Najbolje je da se naviknete i nađete svoj način da nadilazite takve zamke. Oslonite se na svoju intuiciju. Ona će vam i u najzahtjevnijim trenutcima biti nepogrešiv vodič. Vaši povoljni dani za ljubav su do 28.06., te naročito od 11.09. do 08.10. kad je Venera u Škorpionu.

 

 

KARIJERA: Posao vam možda neće biti u prvom planu, ali ćete se svakako ponekad osjećati kao da ste na raskrižju s kojeg trebate krenuti ispočetka. Teško ćete se prilagođavati zahtjevima okoline pa i suradnje s drugima. Stoga je najbolje da svoja poslovna očekivanja smanjite i oboružate se strpljenjem. Sve ono što ste dosad stvorili, ostat će takvo, a uz uvjet da vi sami ne uprskate nervoznim ili nerealnim ambicijama. Najpametnije je mudro održavati status quo i baviti se drugim temama koje će možda biti otvorenije u vašoj svakodnevici nego poslovne prilike. Ispunite svoj život treniranjem suzdržanosti i na taj način ojačajte svoj karakter za budućnost.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne dopustite da vas izazovni tranziti bacaju vamo tamo. Vi ste jači od njih, a ključ svih ovako zahtjevnih situacija bit će u umjerenosti i suzdržavanju od reagiranja u trenutku. Kao osoba jake introspekcije, vi to možete i budite toga svjesni. Samo se sjetite.

 

 

STRIJELAC

 

 

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv ljubavni period. Uslijedit će dani kad će se na dnevnom redu pojaviti teme odnosa, a vi ćete sve to morati rješavati. 10.06. je eklipsa u Blizancu i u vašem prirodnom 7. polju odnosa i braka. Sve odluke donosite barem dan, dva nakon pomrčine, jer će tada sve biti jasnije. Dani kad vam je Venera sklona ove godine bit će od 28.06. do 23.07. te od 08.10. do 06.11. kad je opet u Strijelcu.

 

 

KARIJERA: Tijekom drugog dijela godine jačat će komunikacije i kontakti, a mnogi od vas mogli bi zbog posla i putovati. Vama to neće biti nimalo teško, no način na koji radite ili vaša pozicija na radnom mjestu neće biti uvijek stabilna i mirna. Moguće su promjene koje će neki doživjeti kao stres, no općenito gledajući, uz staložen pristup i diplomatsku komunikaciju, moći ćete sve to nadići. O vama i vašem pristupu ovisit će kakve ćete odnose imati s kolegama, hoće li vas podržati i voljeti, ili obratno. Ne žurite i gledajte da se u svakom slučaju poštuju određeni profesionalni standardi, jer ponekad će jedino oni biti siguran temelj i oslonac u pitanjima što i kako dalje. A i argumenti.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Možete se razmahati, te uživati u slobodi, ali ne takvoj da njome ugrožavate druge. Imajte to na pameti kad budete ulazili u priče koje će vas nadahnjivati. Posebno nježni budite prema mladima i djeci. Vaš stav da svatko sve može, ne drži uvijek vodu. Nekad su granice potrebne.

 

 

JARAC

 

 

LJUBAV: U ovom periodu vaše će samopouzdanje biti veliko pa ćete s lakoćom pristupati drugim ljudima i biti otvoreniji više nego inače. Tako će mnogi Jarci koji su još sami moći naći ljubav, a već vezani, tiho će uživati u dragom im društvu voljene osobe. Sve će im biti po mjeri, ali nimalo dosadno. Nakon 06.11. kad Venera zasjedne u Jarca pa sve do kraja godine, sve će se pojačati, vi proljepšati, a vaš ljubavni život intenzivirati. Isti planet će vam donijeti lijepe ljubavne prilike od 23.07. do 17.08., te ponovno od 06.11. do kraja godine.

 

 

KARIJERA:Teško da će vas išta moći zaustaviti, a za ovaj period bit će karakteristično da ćete neke svoje invencije i originalnosti pokušati uklopiti u posao. To će za vas biti novi izazov. Računajte da neće baš sve biti brzo prihvaćeno, ali vaše samopouzdanje i argumentiranost kod prezentacije istih, kao i kvaliteta prethodnih rezultata, uglavnom će vam ići u prilog. Bit će potrebno utanačiti neke detalje kako bi sve krenulo jasno i maksimalno profesionalno, a tako je vama i najdraže. Nema većih prepreka, a znat ćete spojiti praktičnost i maštu. Samo radite dalje.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Što zamislite, vi ćete i ostvariti. Ovaj put neće biti nikakvih težih tranzita koji bi vas sputavali. Znači, ako se razmašete, pazite jedino da se ne osilite u svom silnom uspjehu. Ostanite kakvi jeste – normalni, skromni, vrijedni i staloženo uživajte u onom što činite.

 

 

VODENJAK

 

 

LJUBAV: Vi ćete vjerojatno biti glavni igrač u nekoj priči ili kraće rečeno, u središtu pozornosti. Neće vam uvijek biti lako, no uz pametan pristup moći ćete ostvariti mnogo za sebe pa i za drugu stranu. Vi ste onaj jezičak na vagi koji će imati težinu pa će sve vaše odluke imati posljedice na dulji period. Zato pazite što i kako odlučujete i za sebe i za zajednički život. Promislite više puta i sve će biti u redu. Posebno obazrivi budite u dane oko 10.06. kad će biti pomrčina u Blizancu i vašem prirodnom 5. polju djece i ljubavi. Ne žurite i odlučujte barem dan, dva kasnije jer će tada sve biti bistrije. Lijepi periodi za ljubav kad vam je Venera sklona jesu dani od 17.08. do 11.09.

 

 

KARIJERA: Mnogi poslovni potezi i događaji neće se moći ostvariti bez vas. Vjerojatne su ponude, a koje će u vama izazivati dvojaki osjećaj: s jedne strane, sve će izgledati kao savršena prilika za vaš profesionalni razvoj, no s druge, u paketu s tim ići će i određena odricanja, puno napora pa i žrtvovanja. O vama će ovisiti koliko ćete biti spremni prihvatiti i jedno i drugo. Uspijete li pomiriti sve te zahtjeve, možete ući u neku poslovnu priču koja će ostaviti trajne rezultate po kojim bi i vi, i ekipa s kojom možda radite, biti zapamćeni. Zato dobro preispitajte sebe, svoje snage i motive prije takva rada. Bit će i situacija koje će vas živcirati pa je važno da nađete način da to nadvladate.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Bez vas bi život bio dosadan. Ovaj put ćete to moći dokazivati i pokazivati drugima gotovo svaki dan. No vodite računa da u tome ne pretjerate, jer drugim ljudima ponekad treba vremena da se naviknu na eksperimente i invencije, a koje su vama svakodnevnica.

 

 

 

RIBE

 

 

LJUBAV: Većinu vremena vi ćete provoditi u svom svijetu, a snaga vaše intuicije bit će golema, jača nego inače. Zbog toga ćete se i radije povlačiti, te i manje vremena provoditi u društvu. Neće vam biti loše, no pazite da zbog boravka „u svom svijetu“, ne zapostavite voljenu vam osobu. Moglo bi se reći da ćete svoje ponašanje moći opisati kao ponašanje prave, pravcate Ribe. Onog čega možda realno nema, vi ćete izmisliti i bit će vam dobro. Nakon 06.11. pa sve do kraja godine, Venera u vašem prirodnom 11. polju prijateljstava i društvenosti, potaknut će vas da više izlazite i više uživate s drugima. Učinite to. Dani kad ćete primijetiti da vam se otvaraju ljubavna vrata uslijedit će od 11.09. do 08.10.

 

 

KARIJERA: Očekujte promjene, bilo kroz ponude, bilo kroz nešto što možda niste očekivali. Sve je otvoreno i moguće, ali držite se realiteta i provjeravajte činjenice. Vaš fokus neće možda biti na poslu, ali će se u pozadini „kuhati“ oko toga pa će kad sve sazrije, stvari isplivati van kroz mogućnosti promjena. Za početak osvijestite što vi želite i kakva su vam očekivanja u poslu.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Možete uživati u svom filmu koliko god hoćete, no ako primijetite da vas gledaju pomalo čudno, potrudite se biti otvoreni za vizije drugih ili bar prepoznati njihova očekivanja od vas. Malo više realnosti ne bi vam škodilo ove godine. Čisto da ne otplutate predaleko.

 

 

 

 

ehoroskop.net

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »