GENERAL UPUTIO POZIV MLADIM U BIH: PRIJAVITE SE U PROFESIONALNU VOJNU SLUŽBU ORUŽANIH SNAGA BIH

GENERAL UPUTIO POZIV MLADIM U BIH: PRIJAVITE SE U PROFESIONALNU VOJNU SLUŽBU ORUŽANIH SNAGA BIH

 

 

 

General bojnik Ivica Jerkić uputio je poziv mladim osobama između 18 i 27 godina da se prijave u profesionalnu vojnu službu Oružanih snaga BiH (OS BiH), podsjetivši da za prijavu imaju još sedam dana.

 

 

 

 

 

 

Natječaj za prijavu kandidata u profesionalnu vojnu službu, u početnom činu vojnika, traje do 15. lipnja 2020. godine, a otvoreno je 600 mjesta, od toga 230 mjesta u hrvatskoj komponenti, na svim vojnim lokacijama od Čapljine do Kiseljaka, Livna, Orašja, Sarajeva, Banja Luke, Tuzle, Doboja, itd.

 

 

 

General bojnik Jerkić istaknuo je da profesionalna vojna služba osigurava sigurna primanja, mogućnost samofinanciranja izvanrednog studija, vojno školovanje, napredovanje u službi, kao i mogućnost sudjelovanja u različitim mirovnim misijama širom svijeta.

  • Profesionalni vojnik ima priliku upoznati kolege vojnike različitih vojski svijeta sudjelovanjem na međunarodnim vojnim vježbama, međunarodnim sportskim natjecanjima i ima priliku putovati svijetom. Drage djevojke i mladići, ukoliko imate natjecateljski duh, želju za dokazivanjem, te izgradnjom tolerancije i međusobnog uvažavanja, kao i potrebu da budete u društvu najboljih, dobro došli u OS BiH – poručio je general bojnika Ivica Jerkić, zamjenik načelnika Zajedničkog stožera OS BiH za operacije.

 1,975 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »