Finansijski horoskop od 8. 1. do 14. 1.: Djevice napreduju u karijeri

Finansijski horoskop od 8. 1. do 14. 1.: Djevice napreduju u karijeri

Blizanci, nema potrebe trošiti novac na sve strane. Umjesto toga, bolje je ulagati u vlastitu obuku, profesionalni ili poslovni razvoj. Mali iznos u rezervi pomoći će vam da se osjećate sigurnije u budućnosti, tako da se ne isplati prekomjerno trošiti. Škorpioni, sada možete pronaći novi posao, otvoriti tvrtku ili osmisliti nešto krajnje neobično.

Bogatstvo, obilje i prosperitet možete privući u svoj život na različite načine. Astrolozi vjeruju da će gotovo svi znakovi zodijaka ovaj tjedan provesti u samopouzdanom i smirenom raspoloženju. Malo se ljudi suočava s iznenadnim problemima, ali to ne znači da se ne trebate bojati financijskih rizika ili neuspjeha. Situacija će biti pod kontrolom, sve što trebate je da ostanete smireni. Lijenost je najgori neprijatelj uspjeha u ovako povoljnim i stabilnim vremenima.

Ovan

Prelazak Jupitera iz retrogradne faze u direktno kretanje na samom kraju prošle godine prati porast popularnosti i samopouzdanja kod Ovnova, no tek sada će to moći najjasnije osjetiti.

Ovan mora optimističnije gledati na svijet kako bi vidio prilike tamo gdje je prije primjećivao prepreke.

Puno toga u novčanim pitanjima ovisit će o međuljudskim odnosima i procjeni drugih.

Bik

Posebno će vas veseliti ići u shopping u društvu najmilijih.

Za Bika je važno održati optimistično raspoloženje tijekom cijelog tjedna.

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku moći će se brže i bolje prilagoditi novim okolnostima i moći će iskoristiti prošla iskustva, ali je važno da nastave neumorno raditi.

Blizanci

Tendencija prema postojanosti i stabilnosti u drugom tjednu 2024. pomoći će Blizancima da vide pozitivne financijske promjene.

Nema potrebe trošiti novac na sve strane. Umjesto toga, bolje je ulagati u vlastitu obuku, profesionalni ili poslovni razvoj.

Mali iznos u rezervi pomoći će vam da se osjećate sigurnije u budućnosti, tako da se ne isplati prekomjerno trošiti.

Rak

Zbog Jupitera, Merkura i Marsa, Rakovi će osjetiti inspiraciju i želju da radikalno promijene svoj život, počevši od posla i poslovanja.

Od 8. do 14. možete ići u shopping. Bit će vam povoljno aspektirana kupovina vezana za dom, namještaj i raznorazne popravke.

Sreća je na vašoj strani pa možete potrošiti nešto novca na svoje najdraže.

Lav

Očekuje se da će Lavovi imati prilično stabilnu financijsku situaciju. Stoga rođeni u ovom znaku mogu ići u kupovinu, uredno platiti račune i vratiti dugove.

Možete početi prodavati nepotrebne stvari, ako je to relevantno.

Dobrotvorna akcija bi bila sasvim dobra. Kupnja za voljene osobe bit će vrlo korisna. Lav može doživjeti neočekivane, ali ugodne troškove.

Virgo Finance Horoscope 2020

Djevica

Ovo je nevjerojatno povoljno vrijeme za proboj u karijeri i pokušaj transformacije vašeg financijskog života.

Djevice ne bi trebale vjerovati na riječ slučajnim savjetnicima. Umjesto toga, bolje je vjerovati svojoj intuiciji. U ovom će slučaju vjerojatnost rasipanja novca biti minimalna.

U ovom tjednu bi vam koristilo oslobađanje od starih i nepotrebnih stvari koje privlače neimaštinu u dom, kao i loših navika.

Vage

Vage u razdoblju od 8. siječnja/januara do 14. siječnja/januara mogu značajno povećati prihode.

Da bi to učinili, trebali bi obratiti pozornost na male stvari i mudro trošiti novac. Možete pokušati planirati budžet za budućnost, podići kredit ili hipoteku.

Općenito, racionalizacija i reorganizacija monetarne sfere ići će dobro u prvoj polovici siječnja/januara, tako da ove okolnosti možete iskoristiti u svoju korist.

Škorpion

Škorpionima će u tjednu od 8. do 14. siječnja/januara financije svakako biti u prvom planu.

U ovo vrijeme lakše ćete se nositi s nagomilanim problemima: otplatiti dugove, platiti račune, kupiti neke važne i skupe stvari.

Energija i okolnosti ostat će gotovo nepromijenjeni. Rođenima u znaku Škorpiona sada je moguće pronaći novi posao, otvoriti tvrtku ili osmisliti nešto krajnje neobično.

Strijelac

Za Strijelca će akvizicije usmjerene na područja imidža ili zdravlja biti povoljne: obnavljanje garderobe, odlazak liječniku.

Zvijezde im obećavaju jačanje društvenih veza, uključujući i one kroz koje će Strijelci u budućnosti moći ojačati svoj utjecaj i dobiti nove prilike.

Ovo je vrlo, vrlo važan tjedan, stoga nemojte sjediti besposleni.

Jarac

Jarci ne trebaju biti oprezni kao uvijek: možete se opustiti i otići u kupovinu za vlastito zadovoljstvo.

Merkur i Mars su jaki pa se Jarci možda žele afirmirati i pokazati, ali to ne bi trebali činiti bacanjem prašine u oči drugima i trošenjem više od onoga što mogu priuštiti.

Jupiter će vam pomoći da naučite držati stvari pod kontrolom.

Vodenjak

Astrolozi napominju da Vodenjaci mogu ići u kupovinu, ali neka to čine s popisom, inače možete kupiti puno nepotrebnih stvari.

Ovo je odlično vrijeme za poslovna putovanja. Vrijednim i odgovornim Vodenjacima novac će teći sam od sebe.

Pritom je i dalje moguće i potrebno tražiti nove prilike za zaradu. Vodenjaci su na vrhuncu vala, stoga nikako ne smijete propuštati prilike.

Ribe

Ribama se savjetuje da ne sjede besposlene. Zvijezde kažu: ako karijera i financije zahtjevaju vašu pozornost, to ne znači da trebate zaboraviti na sve ostalo.

Ribe mogu uspjeti bilo gdje. Ovo je također dobro vrijeme za odmor, iskoristite ga.

Ako ste odlučili zaraditi novac, tražiti novi posao, poboljšati svoje blagostanje, ne biste trebali sjediti besposleni – Svemir će vam pomoći da se obogatite.

ATMA/dailyhoro

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »