Fajzer je poslao HITAN dopis svim radnicima!: “Čuvajte se”

Fajzer je poslao HITAN dopis svim radnicima!: “Čuvajte se”

Pfizer je poslao poverljivi memorandum svim zaposlenima u kompaniji sa upozorenjem da će biti razotkriveni od strane Project Veritas – dopis koji je potom procurio u Project Veritas.

Pfizer je poslao dopis nakon što je njihov direktor istraživanja i razvoja Džordon Voker nedavno uhvaćen na tajnom video snimku gde je priznao da Pfizer sprovodi opasan napredak u istraživanju “dobitka funkcije” kako bi mutirao viruse u potrazi za stvaranjem više vakcina.

Memorandum je prepun zabluda i laži, u kojima se tvrdi da je razotkrivanje projekta Veritas „izmanipulisano“ i okarakterisali su kritičare njihovog istraživanja o dobitku funkcije zarad vakcine protiv COVID-a kao „aktiviste protiv nauke“.

 

 

„Informacije zasnovane na činjenicama, ukorenjene u zdravu nauku, od vitalnog su značaja za očuvanje Pfizer-ovih naučnih inovacija, reputacije i istine kod poslovnih partnera, i na kraju nam omogućavaju da pružimo napredak za pacijente. Antinaučni aktivisti postaju sve drskiji u svojoj želji da pribave i manipulišu informacijama, podstičući širenje neutemeljenih tvrdnji i ugrožavajući javno zdravlje“, naveo je Pfizer.

 

 

Pfizer nastavlja da upozorava zaposlene da budu „budni na društvenim medijima“ i sumnjičavi prema bilo kakvim novim interakcijama u aplikacijama za upoznavanje ili lično u barovima ili na društvenim okupljanjima.

 

 

 

„Taktika ovih aktivista može biti iznenađujuća i konfrontirajuća – uključujući ciljanje određenih pojedinaca za koje se smatra da imaju poverljive informacije o našem istraživanju, a posebno o našoj vakcini protiv COVID-19“.

„Ovo ciljanje se može desiti na mreži putem društvenih medija i aplikacija za upoznavanje, kao i lično preko poslovnih konferencija ili jednostavnih društvenih situacija, kao što je neobavezan razgovor sa novim poznanikom u baru, na sastanku ili na zabavi“.

Tvrdnja memoranduma da tajni video snimci Projekta Veritas iznose „neutemeljene tvrdnje“ je pogrešna s obzirom na to da tamo tvrdnje iznosi Voker – njihov glavni službenik za istraživanje i razvoj, a ne Project Veritas.

 

 

U stvari, Voker je takođe u tajnom video snimku raspravljao o tome kako vakcine protiv COVID-a njegove kompanije negativno utiču na menstrualne cikluse žena, čak do tačke u kojoj se menstrualni ciklus nevakcinisanih žena poremeti samo zato što su u blizini vakcinisane osobe.

Ovaj fenomen je naširoko dokumentovan dok se odvijao 2021. i 2022. godine.

Pored toga, Pfizer je bio ismejan jer je prećutno priznao da je sproveo istraživanje dobitka funkcije u pažljivo sročenom javnom odgovoru poričući da sprovode istraživanje dobitka funkcije.

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,095 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »