Evo kako se liječi podignut želudac?

Evo kako se liječi podignut želudac?

Ljekar je konstatovao da imam podignut želudac, te da zbog toga osjećam gušenje u plućima i srcu. Neki mi kažu da je riječ o struni. Kako se to liječi? Lola iz Sarajeva

 

 

Povezana slika

 

 

AHMED SRABOVIĆ, bioenergičar: U takvim slučajevima, najčešće se radi o nervozi želuca ili herniji. Pomoću bioenergetskih tretmana i čajeva, problem se uspješno sanira za jako kratko vrijeme FALI BR.

IBRAHIM RIHIĆ, bioenergičar – Pa da, vrlo je moguće da se radi o struni koju zvanična medicina ne može liječiti. Najuspješniji je lijek nekoliko bioenergetskih tretmana, koji su za pacijenta bezbolni. Rukama se lagano prelazi preko abdomena pacijenta, nakon čega on ostaje kao nov, bez bolova, mučnine i gušenja. Ja sam na stotine takvih i gorih problema izliječio, i to besplatno sve one koji nisu u mogućnosti da plate tretman – kaže bioenergičar Ibrahim Rihić iz Zenice. Tel.: 032/450-497.

 

 

 

RECEPTI NARODNOG TRAVARA JOVE MIJATOVIĆA: Prema zapisima koji su ostali iza ovog poznatog travara sa Romanije, za ovaj problem izvrstan je sljedeći recept: izjutra popiti 1 do 2 jedaće kašike maslinovog ulja. Odmah poslije toga pojesti dvije kocke šećera natopljene limunovim sokom. Ovo piti svakog jutra u toku 40 dana. Takođe, postoji i drugi recept: napraviti mješavinu od 6 g rusomače, 4 g vodopije, 2 g gospinog cvata, 1 g gorke kičice, 4 g kunice, 2 g korijena bijelog sljeza i 2 g lista pitome nane. Mješavinu staviti u sud i nasuti litar vode. Ostaviti da se trave kisele pet sati. Zatim zagrijati i pustiti da vri 5 minuta. Nakon hlađenja koje traje 15 minuta, čaj procijediti. Ovaj čaj se pije umjesto vode. Kuhati ga i piti 9 dana.

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »