“ELITA” angažuje NEVAKCINISANE pilote i posadu da ih prevezu u DAVOS: “Sigurnost naših članova je prioritet broj 1”

“ELITA” angažuje NEVAKCINISANE pilote i posadu da ih prevezu u DAVOS: “Sigurnost naših članova je prioritet broj 1”

Klaus Švab zabranio je vakcinisanim pilotima da prevoze članove Svetskog ekonomskog foruma u ​​i iz Davosa zbog bezbednosnog rizika koji predstavljaju.

Prema izveštajima, članove WEF-a prevoze isključivo nevakcinisani piloti na konferenciju 2023. u Davosu, u Švajcarskoj.

Džoš Joder, šef američke grupe pilota za slobodu protiv vakcina, rekao je pilotu Alanu Dejnu da prima upite od elita Davosa zainteresovanih da angažuju nevakcinisane pilote da lete na njihova poslovna putovanja.

„Sada dobija pozive od bogatih biznismena i kompanija da vozi njihove rukovodioce unaokolo poslovnim avionima sa nevakcinisanom posadom“, rečeno je za „Maria Zeee Uncensored“ ove nedelje.

 

 “ELITA” angažuje NEVAKCINISANE pilote i posadu da ih prevezu u DAVOS: “Bezbednost naših članova je prioritet broj 1”

Infovars.com izveštava: „Oni dobijaju luksuz da mogu da biraju, jer u Sjedinjenim Državama još uvek postoji veliki broj članova posade koji nisu vakcinisani jer kompanije za koje rade to nisu naložile.“

„Ovim bogatim biznismenima je potrebna nevakcinisana ekipa na svojim poslovnim putovanjima“, dodao je Dejna „Putnici u avio-kompaniji koji su kupili kartu nemaju taj luksuz.”

Dejna, bivši pilot za JetStar, avio-kompaniju sa sedištem u Singapuru, primetio je da takva pitanja ne dolaze toliko u ogranak australijskih Freedom Flyers-a jer to nije tako dugo i nije tako „dobro povezano. ”

Skoro sve velike avio-kompanije u SAD su 2021. godine odredile eksperimentalnu vakcinu protiv COVID-a za pilote i posadu, što je dovelo do toga da piloti koji se ne slažu s tim da formiraju US Freedom Flyers.

Dve godine kasnije, novi podaci i sve veći broj dokumentovanih incidenata pojedinaca koji su „iznenada umrli“ nakon što su primili vakcinu protiv COVID-a 19 čini se da izazivaju da elita postavi pitanje “ko ih prevozi” širom sveta.

 

 

 

NultaTačka

 1,362 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »