Dva dječaka (12,17) preminula su ubrzo nakon primanja Fajzer pelca u Austriji

Dva dječaka (12,17) preminula su ubrzo nakon primanja Fajzer pelca u Austriji

Wochenblick je nedavno izvijestio o tragičnoj smrti 12-godišnjaka nakon uboda koronom. U izvješću Federalnog ureda za sigurnost u zdravstvu (BASG) o sumnji na nuspojave spominje se, nažalost, i sličan slučaj. “Popratni” miokarditis pronađen je kod 17-godišnjaka koji je preminuo ubrzo nakon cijepljenja. Prema izvješću, to nije uzrok smrti. No, ne spominje se zašto je i kako je mlada osoba umrla.

 

 

BASG bilježi sumnje na nuspojave lijekova i cjepiva koje su se pojavile u Austriji. Izvješće o nuspojavama također navodi smrtne slučajeve nakon injekcije protiv korone. Osim 12-godišnjeg dječaka iz Tirola koji je umro tri dana nakon injekcije mRNA od BioNTech/Pfizera, trenutno izvješće opisuje i slučaj 17-godišnjaka.

I on je bio cijepljen opasnom injekcijom BioNTech/Pfizer. Mladić je također preminuo nedugo nakon što mu je igla ubačena u nadlakticu. Obdukcijom je utvrđena upala srčanog mišića (miokarditis). Međutim, u izvješću se navodi da je to bilo “popratno”, a ne uzročno. Međutim, izvješće BASG-a ne navodi koji je uzrok smrti.

U slučaju 12-godišnjeg Tirolca, koji je samo dan nakon cijepljenja dobio zastoj srca, nije naveden ni uzrok smrti. U izvješću se samo kaže: “Obdukcija je obavljena, ali konačna procjena još nije moguća.” Ne možete ili ne želite ovdje jasno utvrditi uzrok smrti?

Kako je objasnila šefica BASG-a Christa Wirthumer-Hoche, obdukcija se “dogovara samo u nekoliko slučajeva”. To mogu naručiti samo službenici javnog zdravstva ili bolnice. No, kako se moglo doznati i u dokumentarcu AUF1 “Svjedoci istine”, između ostaloga, gotovo da se ne prijavljuju nuspojave ovih preparata. Također u liječničkim razgovorima skandalozne grupe Szekeres na Facebooku, koje je Wochenblick razotkrio, moglo se pročitati da liječnici nisu voljni prijaviti nuspojave “besplatno”.

Tiroler Bub stirbt nach Impfung – was bisher bekannt ist - Coronavirus |  heute.at

Broj stvarnih nuspojava i smrti vjerojatno će biti višestruko veći nego što pokazuju službene brojke. Ako samo zato što je prijavljen samo djelić. Wochenblick je nedavno izvijestio o prekomjernoj smrtnosti među djecom, koja je uočena diljem Europe 2021. godine. Od 35. kalendarskog tjedna Europski monitor mortaliteta (EuroMomo) pokazuje sve veći višak smrtnosti među djecom do 14. godine.

Samo nekoliko tjedana ranije odobreno je cijepljenje od 12 godina naviše. Značajan višak mortaliteta može se vidjeti i u dobnoj skupini od 15 do 44 godine. Niska razina viška mortaliteta vidljiva je na grafikonu početkom 2021. godine. U daljnjem tijeku 2021. godine to će biti sve izraženije. U prosincu 2020. godine odobreno je “cijepljenje” od navršenih 16 godina. U kojem trenutku gomilanje “slučajnosti zapravo postaje matematički nemoguće”?

 

 

 

 

IZVOR: wochenblick.at

 2,354 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »