Dr. Elizabeth Eads tvrdi: Postoji mogućnost da će zbog pelcovanja protiv PREHLADE 19 Milioni dobiti SIDU već ove jeseni (VIDEO)

Dr. Elizabeth Eads tvrdi: Postoji mogućnost da će zbog pelcovanja protiv PREHLADE 19 Milioni dobiti SIDU već ove jeseni (VIDEO)

Doktorka na prvoj liniji (Frontline doctors) upozorava da pacijenti vakcinisani protiv COVID-a koje ona leči pokazuju znakove sindroma stečene imunodeficijencije (AIDS) kao rezultat uzimanja eksperimentalnih inekcija mRNA i da će mnogo više trostruko vakcinisanih pojedinaca verovatno oboleti od smrtonosne bolesti do jeseni 2022.

Dr. Elizabeth Eads, lekar sa 25 godina iskustva u osteopatskoj medicini iz Floride, rekla je u utorak Gregu Hunteru iz USA Watchdog-a da trostruku vakcinisani pacijenti pokazuju znakove AIDS-a i da se ona i njene kolege bore da shvate kako da ih leče.

“Da, sada u bolnici vidimo stečenu imunodeficijenciju povezanu sa tri doze vakcine…“- rekla je doktorka.

„Pokušavamo da iskoristimo sve što možemo da smislimo da povećamo broj CD4 i CD8 i preokrenemo ovaj kolaps, ovu katastrofu kolapsa imuniteta. Veoma je zapanjujuće.”

Doktorka je nastavila sa objašnjenjem da što su pacijenti uzimali više vakcina protiv COVID-a, to su se pogoršavali njihovi autoimuni i neurodegenerativni simptomi, opisujući treću dozu kao „ubistvo“:

To je pogubno za imuni sistem, a ja ću vam reći zašto. Ako pogledate nedavnu Stanfordsku studiju, a ja ću samo pročitati nekoliko rečenica iz Stanfordske studije: ‘Protein šiljaka u CV19 vakcinama o kojem svi pričaju zove se Lentivirus. Lenti sadrži kombinaciju HIV-a, tipova jedan do tri, SRV/1, što je AIDS, MERS i SARS.’

U studiji Stanforda, najpoznatiji Lentivirus je patogen imunodeficijencije čoveka, koji uzrokuje SIDU. Zbog toga vidimo autoimuni i neurodegenerativni pad nakon Covid-a 19 (Vax), posebno nakon bustera… On trajno menja genom ćelije. Zato je ovo za nas u medicinskoj zajednici tako zastrašujuće. Jednostavno ne znamo kako da rešimo ovo.

„To je ono što je Spike Lentivirus. Čine ga HIV i AIDS zajedno sa SARS-om i MERS-om”, naglasila je ona. „Zato su vakcinisani tako bolesni. Zato oni dominiraju i u hospitalizacijama kada je reč o kovidu.”

Mislim da ćete od aprila do leta početi viđati sve više slučajeva s dijagnozom AIDS-a, posebno u kategoriji od 18 do 39 godina. A kategorije u sredini, one u svojim 40-im i 50-im godinama, verovatno ćete tokom sledeće godine početi videti kolaps imunološkog sistema.

Doktorka je zatim citirala studiju Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva koja pokazuje da su pojedinci u dobi od 30-70 godina već izgubili otprilike 70% svojih sposobnosti imunološkog sistema nakon uzimanja dopunske inekcije.

Takođe je istakla naglo rastuće slučajeve raka kod vojnog osoblja nakon uvođenja obavezne vakcine protiv COVID-a zabeleženog iz baze podataka medicinske epidemiologije ministarstva odbrane (DMED) , koju je advokat Thomas Renz razotkrio pre nego što je vlada „pročistila“ i promenila podatke prošlog meseca kršeći zakon,

“Imam neke zapanjujuće brojke iz baze podataka medicinske epidemiologije ministarstva odbrane (DMED)… Samo ću pročitati nekoliko karcinoma: maligna neoplazma jednjaka porasla je za 794%. Maligna neoplazma želuca, debelog creva i gušterače porasla je za 524%. Rak dojke porastao za 387%… Rak jajnika porastao za 537%, Rak testisa za 269%. Ovo su brojevi iz 2021.…Kada su saznali da advokat Thomas Renz i uzbunjivač imaju podatke, izbrisali su podatke i izmenili ih, što je potpuno suprotno zakonu.”

Renzova otkrića, uz pomoć nekoliko uzbunjivanča, otkrila su na panel diskusiji koju je održao senator Ron Johnson (R-Wisc.) alarmantan porast nuspojava od vakcine protiv COVID-a nanesenih vojnom osoblju 2021. godine u odnosu na poslednjih 5 godina.

NultaTačka/Infowars

 2,930 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »