“Dobro jutro Ameriko” – ABC News i CNN priznaju da mRNA vakcine RAZARAJU imunitet! POČINJE POVLAČENJE MEDIJA!

“Dobro jutro Ameriko” – ABC News i CNN priznaju da mRNA vakcine RAZARAJU imunitet!  POČINJE POVLAČENJE MEDIJA!

Više od 18 meseci nakon njihovog objavljivanja, mreža za širenje lažnih vesti CNN sada ispituje da li vakcine protiv Covid-19 mRNA mogu smanjiti imunitet – fenomen o kojem Nulta Tačka izveštava mesecima.

 

U članku objavljenom prošlog petka u kojem se analizira “ Potraga za dugotrajnijim vakcinama protiv Covid-19 ” i kako se prodorne infekcije za dvostruko vakcinisane i pojačane osobe nastavljaju ubrzano, CNN je priznao da naučnici pokušavaju da otkriju zašto imunitet nakon vakcina vrtoglavo pada.

“Ali postoji još jedan deo slagalice imuniteta koju naučnici hitno pokušavaju da reši, a to je da li je nešto od ovog pada u našoj zaštiti možda rezultat mRNA tehnologije koja se koristi za pravljenje nekih vakcina protiv Covid-19, poput onih koje su razvijene od strane Moderne i Pfizer/BioNTech-a, koji su prvi u svetu koristili ovu platformu .”

Zagovornik vakcina dr. Anthony Fauci, koji je gurao mRNA vakcine skoro dve godine, dao je doprinos članku, ovog puta tvrdeći: “Neke platforme za vakcine daju vrlo visok stepen zaštite, ali trajnost nije jako duga.”

Zatim se veza za neuspelu eksperimentalnu mRNA tehnologiju rekavši: „Imamo zaista sjajnu platformu sa mRNA… Ali hajde da pokušamo da budemo bolji.“

Tačka razgovora je takođe bila podržana u “Dobro jutro Ameriko” prošle nedelje, sa višim medicinskim saradnikom ABC Newsa koji je priznao da bi mRNA vakcine i naknadni busteri mogli uništiti imunološki sistem .

 

Zaista, najnoviji članak CNN-a odražava ono o čemu Nulta Tačka i drugi izveštavaju mesecima, naime da vakcine slabe imunološki odgovor tela, čineći ljude ranjivim na ponavljajuće infekcije.

Anomaliju je prvi prijavio istraživač vakcina Alex Berenson, koji je istakao alarmantno priznanje britanske vlade da nivo antitela izgleda niži kod ljudi koji su bili zaraženi Covid-om 19 nakon vakcinacije.

“Ono što Britanci kažu je da sada otkrivaju da vakcina ometa urođenu sposobnost vašeg tela nakon infekcije da proizvodi antitela ne samo protiv šiljastog proteina već i drugih delova virusa”, objasnio je tada Berenson.

CNN navodi:
Sjedinjene Države su sada u fazi pandemije kada se zdravstveni zvaničnici bore sa činjenicom da će nacija, kako bi održala imunitet protiv Covid- 19 u zajednici, morati da daje dopunske injekcije redovno, ili će morati da uvede potpuno novu vakcinu.

Izjava najavljuje da bi mediji uskoro mogli da pokušaju da se distanciraju od neuspele vakcine, piše Berenson.

“Ono što vidite ovde su prvi koraci ka službenom priznanju da su mRNA vakcine podbacile i da nove vakcine stižu pre ili kasnije”, napisao je.

 

„Tako će biti dozvoljeno da se nove kampanje razvijaju, verovatno u roku od nekoliko meseci“, predviđa Berenson. “Bela kuća će opravdati neuspeh vakcina kao neuspjeh javnog mnjenja, tvrdeći da je ‘kolebljivost u vezi s mRNA vakcinom porasla na neodrživ nivo’, ili nešto slično, i da nam je potrebna nova tehnologija vakcine. (Pod novim mislim na stare, najverovatnije.) Možda su čak dovoljno cinični da okrive one od nas koji smo celo vreme bili u pravu za navedeno oklevanje.’”

Drugim rečima, “teoretičari zavere” će opet biti u pravu.

 

 

 

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »