DNEVNI HOROSKOP ZA 28. APRIL

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. APRIL

OVAN

Moguće je da ćete biti skloni nekim rizičnim potezima ali će vam se ovaj put to i isplatiti. Neočekivano dolazite do susreta sa osobom koja će pokazati da joj je veoma stalo do vas. Moguća je tahikardija.

 

 

 

BIK

Velike promjene su pred vama. Potrudite se da određene izmjene ne prihvatate baš toliko teško. Moguće je da sa voljenom osobom planirate zajednički život i da sve više razmišljate i braku. Mogući su problemi sa stomakom.

 

 

 

BLIZANCI

Povedite računa o tome da li su sve informacije koje do vas dolaze istinite jer možete imati probleme sa neiskrenim saradnicima. Niste pretjerano zainteresovani za ljubavna dešavanja i promjene. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

 

RAK

Iznenadni preokreti bi na ovom polju mogli da vam donesu određene neočekivane stresove. Moguće je da ste došli do nekih sukoba sa osobom do koje vam je stalo. Ako se potrudite izgladit ćete situaciju. Pazite na ishranu.

 

 

 

LAV

Vaša nervoza može da pokvari utisak koji ostavljate na poslovnom polju. Poradite na samopouzdanju. Pred vama je prilika da sa novom osobom ostvarite stabilnu i ozbiljnu ljubavnu vezu. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

 

 

DJEVICA

Preporuka je da date svoj maksimum na poslovnom polju kako bi u budućnosti mogli da napredujete. Potrebno je da se potrudite da partneru pokažete kakva očekivanja konkretno imate od njega. Smanjite unos masne hrane.

 

 

 

VAGA

Današnji dan vam nije povoljan za ovo polje. Velike su šanse da ćete imati neke neočekivane probleme sa saradnicima. Voljena osoba će pokazati da nije sigurna u svoja osjećanja. Povedite računa o osjetljivoj probavi.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Nestrpljivi ste pa time možete da ugrozite određene poslove koji su pred vama. Niste zadovoljni bračnom situacijom i smatrate da se strast između vas i partnera ugasila. Provjerite krvnu sliku. Posavjetujte se sa ljekarom.

 

 

 

 

STRIJELAC

Maksimalno ste posvećeni obavezama i želite da se vaš trud vidi i prepozna. Osjećate da ste spremni za napredovanje. Ukoliko već imate partnera odnos sa njim bi polako mogao da napreduje. Dobro se osjećate.

 

 

 

 

JARAC

Ušli ste u nov posao i želite da vidite pozitivne rezultate toga što prije. Očekuju vas i prilike za neke nove projekte. Novo poznanstvo vam se dešava na mjestu na kojem najmanje očekujete da upoznate partnera. Osjjetljiva vam je glava.

VODOLIJA

Moguće je da ćete zbog problema u komunikaciji sa nadređenima imati neke poteškoće na poslu. Odlučili ste da pokažete partneru svoja iskrena osjećanja. Uskoro vas očekuje razgovor o budućnosti veze. Povedite računa o alergijama.

 

 

 

 

RIBE

Ako se nadate velikoj promjeni, trebali biste da budete strpljivi jer neće sve baš tako lako da vam se mijenja. Vaše nezadovoljstvo trenutnom vezom postaje iz dana u dan sve veće. Uskoro ćete doći do prekida. Problemi sa krvnom slikom.

 1,816 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »