Dnevni horoskop za 11. juli 2020

Dnevni horoskop za 11. juli 2020

 

 

OVAN
POSAO: Ne pokazujete određenu dozu entuzijazma kao ranije. Budete dovoljno odlučni u onome što želite na svom poslovnom segmentu.
LJUBAV: Neko vam se otvoreno udvara i vi volite da se dobro provedete. Moraćete da budete dovoljno prisutni za svoja očekivanja.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

 

 

 

 

BIK
POSAO: Volite svoj posao i neće vam teško pasti ukoliko se budete i danas angažovali na svom zadatku, koji ne može da čeka.
LJUBAV: Ne pokušavajte da se oduprete utisku da nešto nije u redu kada su emocije u pitanju vašeg partnera. Neko vam se uporno udvara.
ZDRAVLJE: Smanjite slatkiše.

 

BLIZANCI
POSAO: Niste sami u sosu u kome ste se našli. Imate dovoljno saradnika na koje mošete dio zaduženja da prenesete ovog puta.
LJUBAV: Volite flert i ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. Pokušačete da dođete do načina da se otvoreno postavite pred većim izazovom na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Predio grla vam je osjetljiviji.

 

 

 

 

RAK
POSAO: Posao kojim se vi bavite je zamoran i vi ste skloni većoj promjeni nego inače. Morate da budete dovoljno u fokusu svojih problema kako bi ih na vrijeme riješili.
LJUBAV: Ukoliko ste dama, možete da imate odličan period pred vama, jer ste skloni rasterećeno da ulazite u vezu i da se ne okrećete od ovako dobrih aspekata.
ZDRAVLJE: Stomak vam je slabija regija.

 

 

 

 

LAV
POSAO: Ne želite da razmišljate o poslovnom segmentu kojiko o novom poslovnom segmentu. Imate potrebu mnogo toga da promijjenite u narednom periodu.
LJUBAV: Znate da budete loše rapoloženi samo u posebnim situacijama, a takva bi mogla upravo danas da se desi. Povucite se na vrijeme.
ZDRAVLJE: Pokušavate da izbjegnete slatkiše.

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ: Blizanci, posvetite se društvenom ...

 

 

DJEVICA
POSAO: Na poslovnom zadatku koji vam je odavno dodijeljen vi ne želite još da ga privedete kraju. Morate da budete dovoljno otvoreni za nove izazove.
LJUBAV: Imate namjeru da se dobro zabavite i da ne pokušavate da se izvučete bez jačeg emotivnog segmenta. Partner bi mogao da vam imponuje ovaj put.
ZDRAVLJE: Vodite zdrav život.

 

 

 

 

VAGA
POSAO: Kada je u pitanju poslovni segment, morate da budete skloni naglim promjenama i na taj način da se prilagodite konkurenciji koja vas na jedan način istiskuje sa tržišta.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da uđete u svađu koja vas vodi u lošiji ambijent. Pokušajte da se bavite svojim temama.
ZDRAVLJE: Izbor hrane može da vam bude loš.

 

 

 

ŠKORPIJA
POSAO: Imate odličan poslovni period, ali danas ćete biti skloni hedonizmu. Pokušajte da napunite baterije, figurativno rEčeno.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jenom Vodolijom imaćete izuzetno dobar period. Pokazujete da ste zaljubljeni i ne štedite poljupce.
ZDRAVLJE: Imate pojačanu tenziju.

 

 

 

 

STRIJELAC
POSAO: Vaša zaduženja su u redu i nema potrebe da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje su došle kao kratke poruke ili planetu Merkur.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, ne očajavajte kada su u pitanju odsutnost vašeg partnera i nedostatak emocija. Trenutno ste u zamršenoj situaciji.
ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 

 

JARAC
POSAO: Imate dovoljno motiva da neke aktivnosti privedete kraju pa ćete se dovoljno zadržati na poslovnom segmentu kako bi što bolje doveli do kraja svoje aktivnosti od ranije.
LJUBAV: Ističete svoje negativne osobine i ne želite da dajete do znanja da vam je stalo do osobe na koju ste često mislili. Pokušajte da budete fleksibilniji.
ZDRAVLJE: Ne marite za svoje zdravlje.

 

 

 

 

VODOLIJA
POSAO: Možda ste spremni na nešto više angažovanja ovaj put, ali zasigurno ne da ostanete i sami u poslu. Pokažite da ste timski igrač.
LJUBAV: Otežanja koja imate su ovaj put malo teža kada su u pitanju emocije. Ne dobijate dovoljno pažnje od partnera i spremni ste na radikalnu promjenu.
ZDRAVLJE: Imate određenu dozu stresa.

 

 

 

 

RIBE
POSAO: Poslovni ambijent koji ste zapostavili ćete morati da nadoknadite u narednom periodu, jer ne možete da ostavite nezavršen započeti posao.
LJUBAV: Imate solidne aspekte za nešto više na emotivnom planu. Vaš partner ne želi da vas napusti pa ni poslije nesuglasica koje ste imali.
ZDRAVLJE: Ne pokušavajte nešto da mijenjate.

 2,700 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »