Detaljni horoskop za svaki dan od 01.06. do 07.06. 2020.

Detaljni horoskop za svaki dan od 01.06. do 07.06. 2020.

Danas, 01.06. Mjesec je u Vagi i pravi trigon sa Suncem i Venerom iz Blizanaca. Sve osobe koje su imale neskladne odnose sada ih mogu popraviti i dovesti u harmoniju. Odličan je dan za mnoge uspjehe kako u ljubavi tako i u poslu, financijama. Mars je još uvijek u kvadratu sa Suncem i Venerom pa pazite da se ne ponašate agresivno, da se ne ističete previše i da ne namećete samo svoje stavove.

PONEDJELJAK, 01.06.

Ovim danom vlada Mjesec pa kako je on u Vagi i pravi lijep trigon sa Suncem i Venerom iz Blizanaca donosi lijepe odnose s bližnjima u obitelji, na poslu u okruženju i općenito gdje god da se nađete. Sve osobe koje su imale neskladne odnose sada ih mogu popraviti i dovesti u harmoniju. Odličan je dan za mnoge uspjehe kako u ljubavi tako i u poslu, financijama.

Možete pokazati svoju stručnost i integritet pa vas šefovi mogu primijetiti i s njima možete napraviti lijep dogovor ili suradnju. Povoljne su prilike s vašim partnerom, možete biti u lijepoj emotivnoj povezanosti, dok slobodni mogu upoznati novu osobu pa čak i ući u vezu. Mars je još uvijek u kvadratu sa Suncem i Venerom pa pazite da se ne ponašate agresivno, da se ne ističete previše i da ne namećete samo svoje stavove.

 

 

Kompletan godišnji horoskop za 2020. godinu! - Elegant.hr

 

 

UTORAK, 02.06.

Ovim danom vlada Mars koji je u Ribama i dalje je nepovoljno aspektiran s Venerom i Suncem pa se neka energija i nesporazumi mogu nastavljati od prethodnog dana. Mjesec pravi kvadrat s Jupiterom i Plutonom što je opet težak aspekt koji nosi sa sobom nervozu, napetost sklonost konfliktima, teško se prave kompromisi i postoji nemogućnost prilagođavanja.

Teško vam polazi za rukom da se koncentrirate i srećete s raznim problemima i ljudima s kojima trebate surađivati. Poslovna sfera je dosta ugrožena pa ni financije nisu najbolje dok ovaj aspekt gasi optimizam. Pazite gdje ulažete novac i kako ga trošite.

Na kraju dana Mjesec ulazi u Škorpiona, gdje nije najbolja pozicija pa i tu nije najbolje za emocije i treba izbjegavati konflikte. U nastavku Mjesec pravi kvadrat sa Saturnom pa je dosta težak za dušu čovjeka i emocije.

 

 

 

 

SRIJEDA, 03.06.

Za ovaj dan i energiju dana zadužen je Merkur koji tranzitira kroz Raka i usmjeren je na dom, obitelj i emotivne razgovore. Retrogradna Venera će praviti kvadrat s Marsom gdje će ovaj aspekt pokrenuti nerazriješene stvari s partnerom i sve što je potiskivano sada ili skrivano sada opet pravi problem. Ako ste bili neiskreni i nešto skrivali od partnera, sada to može biti još veći problem, jer je prošlo dosta vremena, a vi ste šutjeli.

Merkur će praviti trigon s Mjesecom što pojedinim osobama može donijeti sklad misli i osjećaja, dok će istovremeno Mjesec praviti opoziciju s Uranom koji može samo doliti ulje na vatru kod partnera gdje postoje konflikti. Ne prekidajte u afektu s partnerom ili dragim osobama.

Zatim će Mjesec praviti trigon s Marsom koji će biti dobar za poslove, preciznost i druge akcije. Konjukcija retrogradne Venere i Sunca može donijeti neke bitne sudbinske odnose jer se ona događa svako osam godina pa partneri mogu nešto unijeti novo u svoj brak ili dugu vezu, dok pojedine osobe nažalost mogu imati i lošiji ishod ove konjukcije. Svakako treba raditi na poboljšanju.

 

 

 

 

ČETVRTAK, 04. 06.

Vladar dana je Jupiter koji je retrogradan u Jarcu i svima nama daje šansu da učimo, napredujemo, budimo se duhovno i spušta nas u realnost i malo manje optimizma. Zatim je Mjesec u sekstilu s Jupiterom i Plutonom i trigonu s Neptunom, što će davati dosta lijepih povoljnosti. Možete se osloniti na svoju intuiciju i ona će vas voditi do uspjeha.

Kreativnost je vrlo izražena i ovaj dan nosi sreću u sebi. Ne postoje danas sastanci dogovori i financije koje ne možete dostići i uspjeti. Odlično raspoloženje i optimizam će još uvećati Mjesec koji izlazi iz Škorpiona i ulazi u optimističnog i veselog Strijelca.

Na kraju, Mjesec će praviti sekstil sa Saturnom iz Vodenjaka pa možete postići dobre dogovore planove i sve što je sigurno i na duži vremenski rok. Generalno gledano skoro svi znakovi imaju danas povoljne prilike u nekim područjima.

 

 

 

 

 

PETAK, 05.06.

Danas je Venera vladar dana pa bi bilo najbolje da se posvetite sebi i nekim ugađanjima. Merkur će praviti sekstil s Uranom što je dobro za unutrašnji intelekt, intuiciju i sve što ste ranije željeli učiniti, ali niste stigli – sada je pravo vrijeme za to. Mjesec iz Strijelca će praviti opoziciju s retrogradnom Venerom iz Blizanaca pa možete osjećati emotivnu neispunjenost, nezadovoljstvo ili da vam partner ne pruža dovoljno pažnje.

Sada nije vrijeme da donosite nepromišljene odluke zbog toga što vam partner nije posvetio više pažnje, jer Mjesec brzo tranzitira pa će i to nezadovoljstvo kratko trajati. Zatim slijedi pun Mjesec i pomračenje u Strijelcu, što će tražiti neku novu filozofiju, više kretanja, usmjeravanje unutar sebe pa trebate to i raditi.

Zatim Mjesec pravi kvadrat s Marsom, što će dati potrebu da se uđe u konflikt, zbog nekog nezadovoljstva s bliskim osobama ili partnerom pa pripazite jer je ovaj dan dosta napet. Mogući su problemi i u prometu ili na moru i općenito s vodom.

 

 

 

 

 

SUBOTA, 06.06.

Dan Saturna je ispred nas koji je retrogradan u Vodenjaku i kvadratu s Uranom što daje individualnost, radikalnost, drastičnost i stav koji oslikava ” jedino ja znam sve”. Mjesec će biti u prvom dijelu dana u kvadratu s Neptunom gdje nam može donijeti konfuziju, dekoncentriranost, zbunjenost pa bi bilo najbolje da ništa bitno ne radite već da se odmorite.

Obratite pažnju na prehranu i neke poroke. Moguće je da izgubite ili zaboravite neke stvari pa i na to treba paziti. Zatim Sunce pravi kvadrat s Marsom, što je dosta bitno, ukazuje na isticanja važnosti, kako vaše tako i od drugih osoba.

Pojedine osobe koje rade mogu imati konflikt s autoritetom ili pritisak da nešto napravite s čim se vi ne slažete pa eto svađe. Uglavnom sukobi mogu biti obostrani i nametanje s obje strane pa pazite da ne dođe do većeg razdora s bliskim osobama. Je li bitno tko je gazda u kući kada se treba dogovarati. Mjesec na kraju ulazi u Jarca koji je dosta hladan, proračunat bez apatije pa ovaj dan može biti dosta težak.

 

 

 

 

NEDJELJA, 07.06.

Energija dana je pod vladavinom Sunca koje je u Blizancima i želi se družiti, komunicirati, putovati itd. Zatim Mjesec pravi trigon s Uranom iz Bika i opoziciju s Merkurom iz Raka pa je dobro da se družite s prijateljima, da vam se jave neke ideje i planovi te da ih razradite.

Sve što je bitno za razgovore, dogovore, privatne planove, sada je povoljno pa to iskoristite. Mjesec u opoziciji s Merkurom može napraviti disbalans između misli i vaših osjećaja pa se može javiti problem s voljenom osobom, u obitelji i bliskim odnosima. Ako se javi nesklad zato što vi želite jedno, a osoba drugo ne ljutite se jer ovaj tranzit brzo prolazi.

Sretno u svemu!

 

 

 

 

 

Željka Knežević

atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »