Detaljan horoskop za ljeto 2019: KO ĆE UŽIVATI, A KO SE NAMUČITI, ŠTA VAS ČEKA NA POSLU, U LJUBAVI, ZDRAVLJU?

Detaljan horoskop za ljeto 2019: KO ĆE UŽIVATI, A KO SE NAMUČITI, ŠTA VAS ČEKA NA POSLU, U LJUBAVI, ZDRAVLJU?

 

 

 

 

Ovo su najbolja i najgora predviđanja za horoskopske znakove za vruće ljeto 2019. godine? Hoće li vatreni znakovi svojim temperamentom uništiti potencijalne ljetne avanture? Hoće li se vodeni znakovi previše vezati za prolazne slatke ljubavi? Mogu li zemljani znakovi ostati prizemljeni dok ih mame čari vrućih dana i dugih ljetnih noći? Hoće li vazdušni znakovi napokon uspjeti naći savršeni balans koji će ih dugoročno zadovoljiti?

 

 

 

 

U kasnom ljetu i ranoj jeseni 2019. godine, Jupiter će ući u znak Strijelca što će pogodovati vatrenim znakovima, ali i Vagi i Vodoliji. No, ovo neće biti jednostavno ljeto za Blizance, Djevice i Ribe. Više donosimo u detaljnom pregledu pojedinosti nadolazećeg ljeta za svaki znak

 

 

 

 

OVAN
LJUBAV: Ovo ljeto će biti vrlo pozitivno zbog ulaska Jupitera u znak Strijelca koji će donijeti prekrasne spojeve. Mars će biti vrlo dominantan u avgustu, te će ti podariti veliku erotičnu energiju. Pod ovim nebom vaš ljubavni život će napredovati i uspjet ćete riješiti probleme sa svojim partnerom, ali ne smijete zaboraviti da kvadriranje Saturna zahtijeva zrelost u ljubavnom odnosu koji se stoga mora razvijati mirno i oprezno. Usamljena srca bi trebala iskoristiti prvi dio mjeseca avgusta kako bi stekli nove prijatelje, ali ne smiju ostati u kući i čekati ljubav, inače se ništa neće dogoditi. Sve u svemu, vaše srce je sada mnogo otvorenije za nove emocije.

KARIJERA – Što se tiče posla, Jupiter vam nudi puno mogućnosti tokom ovog ljeta. Ako radite na nekom važnom projektu, nemojte mirno čekati, nego pokušajte djelovati do kraja jula jer Jupiter podržava sve vaše ideje i omogućava vam upoznavanje sa ljudima koji su vrlo korisni za vašu buduću karijeru. Saradnje, ugovori, i zarade se bliže, te bi mogle ubrzo stići na vašu adresu, ali samo zahvaljujući vašoj profesionalnoj predanosti. Ako želite promijeniti posao, septembar će biti najbolji mjesec za donošenje i provođenje takve odluke.

ZDRAVLJE – Avgust će biti povoljan za obnovu energija koje su potrošene na provođenje brojnih projekata na radnom mjestu. S ovim čudesnim Jupiterom možete naći pravo rješenje za svoje finansijske probleme. Ovo ljeto vam neće biti baš povoljno za bavljenje sportovima koji su preopasni, i za avanture na dalekim mjestima. No, u međuvremenu ćete biti smireniji i optimističniji, a osmjeha na vašim licima neće nedostajati. Saturn će vam stvarati male zdravstvene komplikacije vezane za kosti i zube. Pripazite da ne postanete pesimistični i depresivni pred kraj ljeta.

 

 

 

 

 

BIK
LJUBAV – Napokon ćete se osjećati slobodnije i snažnije na emocionalnoj razini. Jupiter će vam donijeti mogućnost upravljanja ljubavnim odnosom koji u prošlosti nije funkcionirao, ali koji sada može napredovati na vrlo neobičan i pozitivan način. Samcima će se pružiti prilika za zanimljive spojeve, iako oni neće rezultirati ozbiljnim vezama. Saturn će vam u septembru vratiti staru, zaboravljenu ljubav.

KARIJERA – Ovo razdoblje će biti izrazito zanimljivo što se tiče posla, s obzirom da ćete dobiti priliku za nove poslovne projekte. U međuvremenu, nemojte pretjerivati s troškovima tokom ljeta, čak i ako vam ne nedostaje novca u džepu. Pokušajte biti vrlo štedljivi i nemojte nepotrebno trošiti novac zato što će vam tokom jula i avgusta novac biti potreban za ozbiljnije investicije. Nemojte djelovati bez razmišljanja.

ZDRAVLJE – Nemojte zapostaviti svoje zdravlje i tjelovježbu. Iskoristite svoju mentalnu i fizičku snagu za napredak do kraja septembra, zato što će vam ljeto svakako biti poprilično zamorno. No, ne brinite, nakon ljeta dolazi vaše sretno razdoblje.

 

 

 

 

 

BLIZANCI

LJUBAV – Tokom ljeta vam neće biti lako upravljati ljubavnim životom zato što će vam posao biti prioritet. Protivljenje Jupitera vašem znaku neće vam olakšati novonastale situacije, ali zahvaljujući Marsu, u mjesecu avgustu napokon ćete pronaći svoju sreću. Probleme s porodicom probajte riješiti na vrijeme zato što nećete ih ignoriranjem samo pogoršati. Naoružajte se energijom i optimizmom kako bi izdržali teško razdoblje pred sobom.
KARIJERA – Napredak na radnom mjestu će biti vidljiv. Neće vam nedostajati energije pomoću koje ćete rješavati i naizgled nerješive situacije. Vaš odnos s kolegama će se također poboljšati, kao i finansijski prihodi. Mnogi ljudi vjeruju u vas, u vaše ideje i sposobnosti.

ZDRAVLJE – Probajte se kloniti nepotrebnih svađa zato što će one negativno utjecati na vaše psihičko zdravlje. Od sredine avgusta ćete se osjećati snažnije nego ikada, no nemojte pretjerivati s adrenalinskim sportovima i aktivnostima. Na putovanja nemojte ići sami, nego radije povedite nekog od svojih bližnjih.

 

 

 

 

 

RAK
LJUBAV – Tokom ljeta ćete stalno sretati zanimljive ljude koji će vam se svidjeti odmah na prvu. No, pripazite zato što većina neće biti spremna na bilo šta drugo osim kratkotrajne zabave. Slušajte svoju intuiciju i nemojte se lako zaljubiti kako sebi ne bi slomili srce svojom brzopletošću.
KARIJERA – Suočit ćete se s mnogim preprekama i svađama na radnom mjestu tokom ljeta. Vaši neprijatelji ne odustaju, te morate biti vrlo pažljivi u odnosu s mudrim, lukavim, starijim ljudima koji će pokušati uništiti vaše ideje i projekte. Budite oprezni kada vam se ponudi ulaganje u određenu saradnju zato što ona neće imati povoljne rezultate.
ZDRAVLJE – Vaša energija će pasti gotovo na minimum tokom ljeta, a morate se čuvati i prekomjernog gubitka kilograma. Ako imate naviku pušenja ili konzumiranja alkohola probajte izbjeći daljnje uništavanje svog zdravlja. U septembru ćete se fizički i mentalno oporaviti, ali tek na kraju godine ćete se osjećati potpuno ispunjeno.

 

 

 

 

 

LAV
LJUBAV – Vrhunac u ljubavnom životu ćete doživjeti tokom prve polovine avgusta kada će planet Mars biti vrlo pozitivan. Lako ćete sklapati nova prijateljstva i uživati u druženjima. Ovo ljeto je također idealan trenutak za sklapanje braka ili za početak izgradnje porodice. Sve u svemu, vaš ljubavni život će biti vrlo lijep i uzbudljiv tokom ovog ljeta.
KARIJERA – Jupiter vam nudi priliku za povećanje profita, poboljšanje saradnji i odnosa s kolegama na radnom mjestu, ali i za povoljna finansijska ulaganja i nekretnine. Imat ćete puno energije i nećete se brzo umarati, te ćete s lakoćom svladavati sve prilike

ZDRAVLJE – Pred vama je razdoblje puno sreće i energije što će se pokazati i na vašem fizičkom i psihičkom zdravlju. Dobre vijesti ćete primati tokom cijelog ljeta, a ono će vam biti i izvrsno vrijeme za putovanja s prijateljima ili porodicom.

 

 

 

 

 

DJEVICA

LJUBAV – Iako ste izgubili podršku Jupitera u posljednjih nekoliko mjeseci, Saturn je još uvijek s vama. Saturn nije toliko zanimljiv planet u smislu emocionalnog sektora, ali ako je vaša ljubavna priča rođena u posljednjih godinu dana, onda ovaj planet može učiniti vaš ljubavni život stabilnijim. Sada je vaše srce smirenije i zrelije, a odnose gradite polako i oprezno. Juni i septembar su mjeseci u kojima bi mogli doživjeti prekrasnu ljubavnu priču, čak i ako je to samo avantura ona će ostaviti trag na vašem srcu. Pokušajte manje razmišljati i osloboditi svoje emocije.

KARIJERA – Doživjet ćete stabilnost, snažan napredak u radu s partnerima, sporazumima i ugovorima koji će započeti tokom ljeta i trajati mnogo godina, no samo ako budete marljivo i predano obavljali svoj posao. Ako tražite novi posao, iskoristite prednosti juna i septembra, pogotovo za obavljanje razgovora za posao, U međuvremenu, obratite pažnju na ulaganje novca.

ZDRAVLJE – Sve što vam dolazi tokom ljeta rezultat je vaše velike profesionalne predanosti koja vas može dovesti do faze velikog fizičkog i mentalnog umora, ali Mars će vam u svakoj situaciji omogućiti da se vrlo lako oporavite. Često ćete biti nervozni i napeti, pa pokušajte odvojiti vrijeme za opuštanje.

 

 

 

VAGA

LJUBAV – Nakon teškog razdoblja u ljubavi, ovo ljeto vam donosi susret sa srodnom dušom. Više nećete morati trpiti svađe, komplikacije i rasprave. Ako ste zauzeti ovo je izuzetno povoljan trenutak za razmišljanje o braku, zajedničkom životu i djetetu. Mjesec septembar će biti najpozitivniji za napredak vašeg ljubavnog života.

KARIJERA – Energija Marsa vam omogućava zadovoljavajuće profesionalno razdoblje tokom ljetnih mjeseci. Iako vas čeka naporan rad, zarada će se povećati, kolege će vas više cijeniti, a uspjet ćete sklopiti i nove poslovne saradnje.

ZDRAVLJE – Nedostajat će vam fizičke energije tokom jula i avgusta, ali vaš um će ostati jak. Pokušajte posvetiti vrijeme opuštajućim aktivnostima kako bi dobili još više optimizma.

 

 

 

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV – Utjecaj Jupitera će stvoriti komplikacije u vašem ljubavnom životu. Zato se sada morate potruditi da sazrijete i prestanete živjeti u prošlosti. Ako ste u vezi očekuje vas period zabave, ali i stabilnosti. Samci će upoznati zanimljive osobe u juni i septembru zahvaljujući dobrom položaju Marsa

KARIJERA – Što se tiče posla i novca, ovo je razdoblje izvrsno jer se Jupiter preselio u vašu astrološku kuću. Početak i završetak ljeta će biti izvrsno razdoblje za ostvarivanje projekata i saradnji. Mars vam nudi veliku kreativnost u raznim profesionalnim sektorima.

ZDRAVLJE – Vaše fizičko zdravlje naglo se poboljšava zahvaljujući vrlo povoljnom položaju Marsa, posebno tokom juna i septembra. Tokom ove astrološke faze energija će ti biti na najvišim razinama i postići ćete izvrsne rezultate bez osjećaja velikog fizičkog umora. Samo budite oprezni da se ne udebljate zato što položaj Jupitera može dovesti do povećanja težine.

 

 

 

 

 

STRIJELAC

LJUBAV – Tokom avgusta Mars će vam donijeti nove emocije, dobre susrete i nova uzbudljiva prijateljstva. Erotska energija će vam naglo porasti tokom svih ovih mjeseci, ali budite pažljivi kada započinjete novi ljubavni odnos. Ako ste u vezi čeka vas sretno i stabilno razdoblje.

KARIJERA – Iako se nažalost ne možete nadati ostvarivanju velikih prihoda, otvara vam se prilika za dobar novi posao. Poslovne ideje i projekte zasad čuvajte za povoljnije razdoblje koje će doći pred kraj godine.

ZDRAVLJE – Uspjeli ste se riješiti ljudi koji su vas uznemiravali i situacija koje su vas ograničavale. Napokon možete uživati u fazi stabilnosti i sreće sa svojim bližnjima. Pokušajte uvesti više sporta i tjelovježbe u svoj život kako bi održali dobro zdravlje.

 

 

 

 

 

JARAC
LJUBAV – Podrška planeta Jupiter više nije prisutna, ali nemojte očajavati zato što ćete nakon mjeseca juna, koji će biti pun svađa i nesporazuma, doživjeti stanje stabilnosti i sreće. Ako ste sami, u avgustu ćete dobiti priliku za upoznavanje mnogih potencijalnih partnera, no nemojte se brzopleto zalijetati u ozbiljne veze.

KARIJERA – Jupiter vam donosi dobre vijesti o rješavanju problema iz prošlosti. Također ćete dobiti priliku za ostvarenje ideja koje su prethodnih mjeseci bile zaustavljene. Doživjet ćete porast prihoda, ali i pohvale i zadovoljstvo od strane poslodavca. S obzirom na to da ste uporni i uravnoteženi nećete imati nikakvih problema u poslovnom polju.
ZDRAVLJE – Prvi dio ljeta ćete staviti svoju psihičku i fizičku energiju na kušnju, ali rezultati vašeg truda neće izostati. Vidjet ćete ih na kraju ljeta. No, pokušajte ojačati svoj imunitet i ograničiti konzumaciju alkohola i nezdrave hrane

 

 

 

 

 

VODOLIJA

LJUBAV – Jupiterov uticaj će poboljšati vaše odnose s drugim ljudima. Samci će upoznati partnera s kojim će ostvariti dugu vezu, a ako ste zauzeti, ovaj period će donijeti puno prilika za zajednička putovanja i stvaranje uspomena. Porodični odnosi će se također poboljšati u julu. .

KARIJERA – Na početku ljeta će vam se ponuditi izvrsne prilike za profesionalne napretke i nove projekte. Odnosi s kolegama i poslodavcem će se poboljšati u avgustu. Iako vas čeka puno intenzivnog rada, dobiti ćete priliku za nova korisna finansijska ulaganja u projekte i nekretnine.
ZDRAVLJE – Stres i nervoza će se smanjiti tokom ljeta. Dobiti ćete novu dozu optimizma, energije i samopoštovanja. Sreća je na vašoj strani, ali morate pripaziti na ishranu i povećanje tjelesne aktivnosti.

 

 

 

 

 

RIBE
LJUBAV – Nažalost uticaj Jupitera ne donosi povoljno razdoblje u ljubavi ovog ljeta. Bit će teško naći pravog partnera koji će vas istinu razumjeti, zato budite vrlo pažljivi i oprezni. Ako ste u vezi, Jupiterov uticaj će donijeti brojne svađe i komplikacije, pa se probajte suzdržati od nepotrebnih konflikta.

KARIJERA – Tokom ljetnih mjeseci pojavit će se poteškoće na radnom mjestu. Pokušajte biti što učinkovitiji, ali nemojte se razočarati ako odmah ne vidite rezultate svog rada. Budite smireni i nemojte povjeravati svoje poslovne ideje nikom. Pripazite na nepotrebne troškove i loša ulaganja.

ZDRAVLJE – Iako ćete često biti nervozni i pod stresom, pokušajte izbjeći negativne misli. Kako bi očuvali svoje mentalno zdravlje posvetite se sebi i druženju s ljudima koji vas vole i cijene. Pokušajte se riješiti loših navika kao što su pušenje ili pretjerana konzumacija alkohola.

 

 

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »