Da li vakcinacija protiv C-19 štiti? Revolucionarna studija iz Texasa sada daje odgovore!

Da li vakcinacija protiv C-19 štiti? Revolucionarna studija iz Texasa sada daje odgovore!

U zatvoru u Teksasu, zatvorenici su se zarazili COVID-19 u vrlo kratkom vremenu, iako je većina njih bila potpuno vakcinisana. Kako je to moguće? Studija američkog Ministarstva pravde daje jasne odgovore i virološki opravdava trenutni kraj vakcinacije aparthejdom.
Veliki tim istraživača iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i američkog ministarstva pravde otkrio je u studiji u zatvoru u Teksasu da su vakcinisani zatvorenici bili zarazni tačno onoliko dugo i koliko i nevakcinisani zatvorenici.

Studija teško da može biti mnogo službenija i IMA državnu podršku. Svi istraživači nisu kritičari genske terapije ili “vakcinacije”. No, čini se da još uvijek imaju iskru istraživačkog duha i zapravo su željeli znati jesu li cijepljeni manje zarazni od necijepljenih, odnosno da li se mjere koje diskriminiraju necijepljene mogu virološki i epidemiološki opravdati.
A ne mogu.

 

 

Das virologisch begründete Ende der Impf-Apartheid – sensationelle COVID-19-Studie veröffentlicht

 

 

Riječ je o izbijanju korone u zatvoru u Teksasu u julu 2021. U narednim sedmicama, redovno su uzimani brisevi i testovi odabrane grupe zatvorenika. Rezultat je: Nema razlike između vakcinisanih i nevakcinisanih zatvorenika:

 

Nisu pronađene značajne razlike u vremenu do posljednjeg RT – PCR pozitivnog testa. Medijan trajanja RT – PCR pozitivnosti bio je 13 dana među potpuno vakcinisanim učesnicima u odnosu na 13 dana među učesnicima koji nisu bili potpuno vakcinisani (p = 0,50; Slika 2); i 10 dana među učesnicima sa poznatom istorijom ranije infekcije SARS – CoV – 2 (bez obzira na vakcinaciju) naspram 13 dana među učesnicima bez poznate prethodne infekcije (p = 0,12). (…)

 

 

 

Nije otkrivena statistički značajna razlika u trajanju pozitivnosti virusne kulture između učesnika koji su bili potpuno vakcinisani (medijan: 5 dana) u poređenju sa onima koji nisu bili potpuno vakcinisani (medijan: 5 dana; p = 0,29).

Ni jedan zaraženi zatvorenik nije preminuo od COVID-19, iako je preko 70 posto pretilo ili gojazno, pokazalo je istraživanje. Jedna vakcinisana i jedna nevakcinisana osoba su hospitalizovani. Najčešći simptomi bili su curenje iz nosa, oštećenje čula ukusa i kašalj. Budući da je zatvor skučen prostor, rezultati su vrlo poučni za bolnice, staračke domove, uredske komplekse itd.

 

 

 

 

 

 

 

Onaj ko želi uvesti obaveznu vakcinaciju medicinskog osoblja, po mogućnosti kao otrovan božićni poklon od iracionalne vlade, ignorira istraživanja i želi ljude koji se donedavno aplaudiralo gurnuti u provaliju, u nezaposlenost ili samoubistvo. Bolnicama i staračkim domovima, kao i mobilnim službama za njegu potrebno je 10 do 25 posto nevakcinisanih. To je njihov slobodan izbor.

Kao što ova studija pokazuje, svaka vakcinisana medicinska sestra ili doktor je zarazan onoliko dugo i jednako ozbiljno kao i nevakcinisani lekar ili medicinska sestra. Ova genska terapija ne dovodi do kliničkog ili sterilnog imuniteta. Ko ovo još nije shvatio, ne želi to da čuje iz loših namjera.

U tom kontekstu, svaka 2G regulacija je čista totalitarna samovolja. Ako bolnice puštaju samo vakcinisane i „oporavljajuće“ ljude (teoretski postoje izuzeci), onda to samo ukazuje na to koliko se nenaučno ponaša dotična uprava bolnice, nadležni organ, dotični kafić ili restoran, pozorište, bioskop itd. Onaj ko više ne dozvoljava nevakcinisanima posjete bolnicama ili staračkim domovima ponaša se na nehuman način i, štaviše, iracionalno, nenaučno i antidemokratski.

Tek nedavno mi je službenik bolnice rekao da ima puno prava da uvede 2G – čega je bilo i nije moglo biti bez vakcinacije, odnosno beskonačno veće “opasnosti” za štićenike bolnice 2020. godine – jer bi i vakcinisane osobe mogle biti zarazne.

Ovo je mit koji je sada opovrgnut ovom visoko službenom studijom iz Sjedinjenih Država. Kladimo se da se nijedna bolnica koja već ima 2G neće baviti ovim naučnim istraživanjem jer je mnogo zabavnije birati ljude nego raditi i djelovati demokratski, ozbiljno i na osnovu dokaza? Vakcinisani ljudi su zarazni onoliko dugo i jednako jako ili slabo koliko i nevakcinisani!

 

 

PDF studija

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.11.12.21265796v1.full.pdf

 

STUDIJA:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.11.12.21265796v1

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »