Bijesni vakseri krive nevakcinisane za svoje zdravstvene probleme: „Zašto nas niste upozorili?“

Bijesni vakseri krive nevakcinisane za svoje zdravstvene probleme: „Zašto nas niste upozorili?“

Kako se vakcinisana populacija suočava sa katastrofalnim zdravstvenim posledicama od uvođenja mRNK vakcine, jedno pitanje postaje sve češće: Zašto nevakcinisani nisu igrali proaktivniju ulogu u upozoravanju sveta na rizike povezane sa eksperimentalnim vakcinama Covid-19?

Prema tekstu potpuno vakcinisanog autora, nevakcinisani imaju krv vakcinisanih na rukama jer su „nevakcinisani znali šta mi nismo“ i nisu učinili dovoljno da upozore svet na opasnosti eksperimentalne vakcine.

„Dok su dobronamerni građani stajali u redu, uradili pravu stvar i primili vakcinu protiv COVID-19 – sada se čini da je više štete nego koristi – njihovi nevakcinisani prijatelji su stajali po strani i pustili ih da to urade. Neki od njih su rekli premalo su uradili. Neki nisu rekli ništa.”

 

 

Prema rečima autora, većina vakcinisanih ljudi, uključujući i njega samog, doživljava duboko žaljenje zbog uzimanja vakcine i razvija osećaj besa usmeren na nevakcinisane jer nisu učinili više da ih upozore.

„Iako su znali šta mi nismo. Naša krv je sada na njihovim rukama.

Žaleći se da nevakcinisani ljudi poseduju poseban uvid, ali nisu uspeli da podele koristi od ovog dara, autor je nastavio:

„To su jake reči. Ali nevakcinisani su imali pristup važnim informacijama o potencijalnim neželjenim efektima vakcina. Znali su za rizik od teških alergijskih reakcija, krvnih ugrušaka i drugih ozbiljnih zdravstvenih komplikacija. Znali su da nas vakcine ne imunizuju. Znali su da to nije efikasno i da mogu prouzrokovati više štete nego koristi.”

 

Prema rečima autora, nevakcinisani sada moraju da se izvinjavaju vakcinisanima.

„Nevakcinisani su trebalo bilo kakvim moralnim merilom da urade više da upozore na potencijalne rizike – da nam pomognu da donosimo informisane odluke o svom zdravlju. I oni sada moraju da traže od nas oproštaj.”

„I, ruku na srce, možemo im ga samo dati. Zato što smo dobri ljudi. Uzeli smo te injekcije jer je to bila prava stvar – dok se pokazalo da baš i nije.”

 

 

 

 

Nulta Tačka/TPV

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »