Bidenov savjetnik za vakcine je odbacio najnoviji ubod za KOVID – zato što uzrokuje probleme sa srcem?

Bidenov savjetnik za vakcine je odbacio najnoviji ubod za KOVID – zato što uzrokuje probleme sa srcem?

Savjetnik za cjepiva unutar Bidenovog režima koji bi navodno trebao podržati svaki novi lijek Big Pharma-e koji se nađe u prodaji odbija to učiniti za najnovije “cjepivo” protiv koronavirusa Wuhan (COVID-19).

Paul Offit, savjetnik za cjepiva pri Upravi za hranu i lijekove (FDA) – zapamtite, to je isti tip koji je zloglasno izjavio da dijete može primiti 10.000 injekcija cjepiva odjednom i biti sasvim dobro – odlučio je ne primiti injekcije s ovim najnovijim ubodom protiv COVID-a, što je izazvalo zabrinutost da bi to moglo imati veze sa sklonošću lijeka da uzrokuje zatajenje srca.

Offit je odlučio jednostavno reći ne ovoj određenoj drogi koja ulazi u njegovo tijelo, što je upravo ono što nam je pokojna prva dama Nancy Reagan svima rekla da radimo kada su joj predstavljeni opasni lijekovi koji uništavaju tijelo i um.

Bez sumnje, Offit je opetovano upozoravao da se ti “busteri” protiv COVID-a – iako se za ovo najnovije kaže da je potpuno novo cjepivo, a ne buster– nikada nisu dokazali da su sigurni, pogotovo dugoročno.

Je li Paul Offit zabrinut zbog mogućnosti zatajenja srca ako dobije još injekcija za COVID-19?

Ne može se dovoljno naglasiti da je Offit otprilike onoliko daleko od “anti-vaxxera”. Zapravo, Offit je kritikovao antivaxxere tijekom svoje duge karijere u “medicini” i “zdravstvenoj njezi”, a sve do COVID-a nikada se nije susreo s injekcijom cjepiva koju nije svim srcem podržavao.

Činjenica da Offit ne odobrava ovaj najnoviji ubod protiv COVID-a ili njegove prethodnike booster doze dovoljno govori o tome koliko ti eksperimentalni lijekovi doista moraju biti opasni da ih čak i on odbaci.

Budući da je već “imunološki zaštićen”, Offit kaže da mu više ne trebaju injekcije za COVID-19. I sada upozorava širu javnost da ni njima nisu potrebne injekcije – osim ako ne žele riskirati srčani udar, naravno.

“Mislim da sam zaštićen”, rekao je Offit. “Nisam primio prošlogodišnje bivalentno cjepivo. Neću dobiti ovogodišnje cjepivo jer mislim da imam visoke frekvencije T-stanica.”

 

Miokarditis nakon cijepljenja

 

“S vremenom ćemo saznati za ovo cjepivo. To je nova strategija. Svakako smo bili iznenađeni miokarditisom i perikarditisom i vidjet ćemo hoće li ili ne s vremenom, kada budemo pet godina nakon ovoga, 10 godina nakon toga ovo, 15 godina u ovome, ima li ikakvih dokaza o rezidualnoj bolesti miokarda jer razlog zbog kojeg imate miokarditis je što stvarate imunološki odgovor na vlastiti srčani mišić.”

Čitajući između redaka, postaje jasno da se Offit osobno boji da bi mogao pretrpjeti te posljedice ako dobije još cijepljenja protiv COVID-a. Dobio je prve i vjerojatno je saznao istinu o njima naknadno, a sada se odmaknuo od svih COVID injekcija.

Uz sve ovo imajte na umu da je Offit još uvijek dovoljno smeće da podržava obavezna cjepiva – ili ih je barem podržavao, pod pretpostavkom da raspored ostane usklađen s njegovim osobnim stavom da su sva ostala cjepiva i dalje sigurna i učinkovita i da ih se mora forsirati u tijela ljudi u svrhe “javnog zdravlja”.

“Nije vaše pravo kao američkog građanina uhvatiti i prenijeti potencijalno fatalnu infekciju”, ranije je Offit izjavio u intervjuu za CNN 2021.

 

 

logicno

 

 450 total views,  6 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »