Australija – Čovjek napada doktora, razbija mu auto i viče: „Zašto si im dao vakcinu? Da nisi danas bi bili živi!“(video)

Australija – Čovjek napada doktora, razbija mu auto i viče: „Zašto si im dao vakcinu? Da nisi danas bi bili živi!“(video)

Strašna snimka dolazi iz Queenslanda u Australiji. Čovjek napada doktora i razbija mu auto bumerangom i šakama i pritom mu viče: „Zašto si im dao vakcinu? Da nisi danas bi bili živi!“. Prema informacijama koje se dijele uz taj video izgleda da su tom čovjeku žena i sin umrli ubrzo nakon vakcinacije.

Pogledajte video napada:

Naravno, sad bi bilo najlakše osuditi tog čovjeka kao divljaka, i sigurni smo da će mnogi tako uraditi koji razmišljaju površno. Ali ipak, zapitajte se kako biste vi reagirali da vam neka draga osoba, ili više njih, umre nakon cjepiva, a da pritom znate ko im je dao tu vakcinu i nagovarao ih da je uzmu.

I tu se mora postaviti moralno pitanje. Ako doktori primaju financijski stimulans da daju cjepiva, a tako je u puno zemalja, znajući pritom za teške posljedice, jesu li napadi na njih opravdani? Iako fizički napadi u pravilu nikad nisu zakoniti, zakoni većine zemalja priznaju pravo na samoobranu. Ako netko vama ili vašoj familiji nameće i daje preparate koji su dokazano opasni, i ako ti ljudi umru, nije li onda napad na takvog doktora samoobrana? Nešto o čemu bi pravni stručnjaci svakako trebali dati mišljenje.

Inače spomenimo da već neko vrijeme u Australiji dolazi do ogromnog porasta bolesti kao što su: srčani udari, bol u prsima, respiratorni problemi. O tome smo pisali prije par mjeseci. Naravno, nama je jasno o čemu se tu radi, ali pogledajte ministricu zdravstva pokrajine Queensland kako mulja i pokušava objasniti ovu „misteriju“. Uz napomenu da je prijevod pogrešan, ne radi se o 40 % povećanju Kovida nego Koda 1 (Code 1 emergency) to je zajednički naziv za teška stanja opasna po život:

 3,892 total views,  8 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »