Ako vakcine protiv KOVID-a stvarno djeluju, kako je 400.000 uglavnom ubodenih Južnokorejanaca odjednom bilo pozitivno u jednom danu

Ako vakcine protiv KOVID-a stvarno djeluju, kako je 400.000 uglavnom ubodenih Južnokorejanaca odjednom bilo pozitivno u jednom danu

Unatoč tome što je gotovo u potpunosti “cijepljena” za koronavirus iz Wuhana (COVID-19), u Južnoj Koreji zabilježen je 400.741 novi “slučaj” bolesti koji se pojavio u jednom danu.

Viši zdravstveni dužnosnik Sohn Young-rae rekao je da je porast broja slučajeva “posljednji najveći izazov” za Južnu Koreju prije postizanja “imuniteta stada” koji bi navodno omogućio zemlji da se vrati u normalu.

“Ako prevladamo ovu krizu, biti ćemo korak ćemo bliže povratku u normalu”, objavio je Sohn u priopćenju.

Južna Koreja je ranije imala neka od najstrožih ograničenja i protokola za postupanje s Fauci gripom, a sve se pokazalo neuspjehom u smislu broja slučajeva. To je uzrokovalo da se mnogi članovi javnosti ogorče na vladinu politiku.

Zemlja, međutim, još uvijek ima 23 sata uveden policijski sat za tvrtke, kao i ograničenje okupljanja od šest osoba po privatnom prostoru. Južna Koreja bila je jedna od prvih zemalja koja je liječila pacijente s Wuhan gripom terapijom kisikom.

Prema posljednjim podacima, gotovo 86 posto Južnokorejaca je “potpuno cijepljeno” protiv Fauci gripe. Ovo je među najvišim stopama usklađenosti u cijelom svijetu.

Samo je to trebalo rezultirati imunitetom krda, ako je vjerovati Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) i njezinim pokazateljima. Pa ipak, čini se da se događa upravo suprotno jer Južna Koreja pati od još jednog “vala” infekcija.

“Njihovo podvrgavanje režimu cjepiva nije spriječilo njihovu populaciju da bude pogođeno virusom Kine”, izvijestio je Shane Trejo iz Big League Politics o otkriću.

Očigledno je da ubod protiv COVID-a ne djeluje na sprječavanju infekcije

Još jedna zemlja s veoma visokim brojem slučajeva unatoč široko rasprostranjenom poštovanju pravila je Izrael, koji je nedavno srušio svoj nacionalni rekord s najvećim ukupnim brojem slučajeva COVID-a.

U jednom danu u Izraelu je zabilježeno više od 11.000 novih slučajeva kineske bolesti, od kojih se 719 smatra “ozbiljnim”. Tamošnji dužnosnici očekuju da će se ozbiljnih slučajeva pojaviti još više u narednim tjednima.

“Očekujem da će zaraza dalje rasti, ali nadam se da to neće biti nova epidemija”, rekao je glavni ravnatelj Ministarstva zdravstva Nachmann Ash lokalnim medijima.

Još jednom, udarci propadaju u zemlji koja ih je naširoko prihvatila. Pa ipak, državni dužnosnici i dalje održavaju prisilna ograničenja koja kažnjavaju one koji ostaju necijepljeni.

“Prema nevjerojatno Orwellovskom ‘Sustavu semafora protiv korona virusa’, nastava tjelesnog za učenike od 7. do 12. razreda bit će otkazana dok se ne postigne stopa usklađenosti s cjepivom od preko 70 posto”, navodi se u izvješćima.

Postaje nepobitno jasno da su napadi potpuni promašaj u cijelom svijetu, ali gotovo nijedan državni dužnosnik nije spreman istupiti u njihovu osudu.

Razlog je, naravno, taj što mnogi od njih dobivaju povrate od velikih farmaceutskih kompanija, koja je tijekom plandemije zaradila u iznosu od nekoliko desetaka milijardi dolara.

“Režim cjepiva očito ima negativan učinak, ali nijedan vladin čelnik ne želi kriviti velike farmaceutske tvrtke za ovu javnozdravstvenu katastrofu”, izvijestio je Trejo. “Samo će biti gore sa stotinama milijuna ljudi oduševljenih masovnom propagandom histerije.”

“Režim cjepiva čisti je kriminal, a šefovi velikih farmaceutskih kompanija i njihovi kupljeni slugani moraju biti strpani iza rešetaka, zbog onoga što su nanijeli svijetu.”

Umjesto injekcija, Južna Koreja, Izrael i sve druge zemlje koje su ih gurale bolje bi preporučile terapiju kisikom, a možda i malo ivermektina povrh toga.

“Terapija kisikom liječi mnoge bolesti”, napisao je čitatelj Natural Newsa. “To je koncept iza hiperbaričnog kisika u liječenju kožnih čireva.”

 

logicno.com

asia.nikkei.com

 1,515 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »