Na stotine YouTuber-a koji su promovisali vakcine protiv kovid-a tokom pandemije sada imaju turbo rak!!!

Na stotine YouTuber-a koji su promovisali vakcine protiv kovid-a tokom pandemije sada imaju turbo rak!!!

Da li se sećate svih onih YouTube influensera koji su gurali eksperimentalne vakcine protiv Covid-19 tokom pandemije? Mnoge od njih su platile vlada i Big Pharma da utiču na svoje sledbenike da pomisle da je uvođenje vakcine dobra ideja.

Sada stotine ovih mladih i zdravih YouTube influensera ima dijagnostikovan rak – i mnogi od njih su priznali da pate od retkih i agresivnih turbo karcinoma.

 

Mnogi nezavisni izdavači su izvestili o desetinama zdravih pojedinaca, uključujući profesionalne sportiste, koji su iznenada umrli od uvođenja vakcine.

Etički mejnstrim mediji bi isticali ove smrti na naslovnim stranama, pokušavajući da istraže šta se tačno dešava. Umesto toga, mediji otkazuju svakoga ko se usuđuje da progovori, a vlade prikrivaju skandal sa viškom smrtnih slučajeva. Sada živimo u sasvim drugačijem svetu.

Evo nekoliko popularnih YouTube influensera kojima je nedavno dijagnostikovan agresivni turbo karcinom.

Ova lista je svakim danom sve duža. Takođe ne uključuje TikTok i Twitter influensere kojima je dijagnostikovan rak, kao ni mnoge influensere na raznim platformama koji su patili od srčanih problema, uključujući miokarditis i iznenadne srčane udare.

 

Ko će prvi među ovim influenserima priznati da su lagani i iskorišćeni?

Nažalost, ovi medicinski slučajevi predstavljaju samo vrh ledenog brega.

Globalistička elita koristi farmaceutsku industriju da izvrši najveći zločin u istoriji sveta, kaže bivši potpredsednik kompanije Pfizer dr Majk Jidon, koji upozorava da će to uključivati smrt miliona, ako ne i milijardi ljudi.

Dr Jidon je otkrio da su vakcine protiv COVID-a biološko oružje koje Duboka država koristi kao deo programa depopulacije.

Dr Jidon, koji je ranije bio potpredsednik i glavni naučnik kompanije Pfizer, objasnio je da su pandemija COVID-a i potonja kampanja mRNA vakcinacije bila „nadnacionalna operacija“ u nastajanju godinama i osmišljena da „povređuje ljude, da ih napravi invalidima i namerno ubija“.

Jidon je rekao da je došao do zaključka da je pandemija COVID-a bila globalistički plan depopulacije kada je počeo da viđa svoje kolege iz Pfizer-a kako se pojavljuju na TV-u i govore očigledne laži masama.

 

 

Nulta Tačka/ThePeoplesVoice

 451 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »