19. februara 2019. je pun Mjesec: NA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE PONAJVIŠE UTJECATI!

19. februara 2019. je pun Mjesec: NA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE PONAJVIŠE UTJECATI!

 

 

Puni mjesec (koji će također biti supermjesec) u februaru će se pojaviti u znaku Djevice. Ovaj zemljani, svijetli i energizirajući znak donosi dobre vibracije. Energija Djevice nas uvijek motivira na čišćenje vlastitih misli (kao i naših domova i rasporeda), a ovaj mjesec nije izuzetak.

“Nakon pomrčine s kojom smo ušli u 2019. godinu, Mjesec u Djevici bit će prilika da dobijemo više energije za ostvarenje ciljeva. Naravno, svako će osjećati da se ova energija u njegovom životu drugačije manifestira, a na nekoliko znakova ovaj puni Mjesec u Djevici posebno će utjecati.

Astrologija punog mjeseca u februaru 2019. je uzbudljiva, avanturistička i seksi te donosi prilike za promjene, romantiku i uspjeh”, rekla je astrologinja Liza Stardust za Bustle i otkrila na koje će znakove pun Mjesec 19. februara imati poseban utjecaj.

Napomenula je i da je svaki pun Mjesec idealno vrijeme za izražavanje vlastitih potreba, kao i za razmišljanje o sljedećim koracima koji su u planu.

Na ova 4 astrološka znaka pun Mjesec će imati poseban utjecaj:

 

 

 

Blizanci
Blizanci će se baviti promjenom vlastite paradigme, pa bi vam ovaj mjesec mogao biti jako intenzivan i iznjedriti na površinu neke vaše potisnute osjećaje. Fokus će biti uglavnom na definiranju vašeg osjećaja sigurnosti, omogućujući vam da se oslobodite ljudi i situacija koje potresaju vaš osjećaj sigurnosti.

Okružite se ljudima i energijom koja će vam pomoći da se osjećate sigurno i potpuno svoji. Već imate sve što vam je potrebno za samonapredovanje – samo trebate poticaj da ga uvidite. Dozvolite ovom mjesecu da osvijetli sve blagoslove koje imate i podsjetiti vas da sve možete učiniti.

 

 

 

Djevica
Djevice, ako ste propustili priliku da neke svoje misli manifestirate u riječi i djela tokom mladog Mjeseca, sada imate drugu priliku i iskoristite je. Vrijeme je da počnete s nekim novim praksama ili da nabacite novi imidž. Ovaj pun Mjesec omogućit će vam da usvojite nove stavove. Posadite sjeme namjere i bit će blagoslovljeno magičnim dodirom. Ako to želite, sada imate moć da promijenite svoj život.

 

 

Strijelac
Mjesec je pun, kao i vaš raspored Strijelci. Vrijeme je da budete slatki sami sebi i da napravite neko veliko samoopuštanje nakon radnog dana, jer će vas u protivnom žrvanj svakodnevice samljeti dok pun Mjesec ne dosegne svoj puni potencijal. Napetosti na poslu mogu vas prisiliti da se povučete na neko vrijeme jer svakako trebate neko mirno i spokojno vrijeme sa samima sobom.

Provedite ovaj pun Mjesec kod kuće sa svojim mislima i pripremite se za izazove koji su pred vama. U ovom periodu mogu na površinu izaći profesionalni stresovi, ali to će ti samo olakšati da ih prije riješiš. Znaj da ti malo vremena za opuštanje može puno pomoći.

 

 

 

Ribe
Ribe ovaj pun Mjesec bit će poticajan za romantiku u vašem životu. One koji još nisu sigurni bi li se trebali vezati, tokom ovog perioda neće biti ništa mudriji. Bit će još više zbunjeni. Zato Ribe, pazite da ne donosite ishitrene odluke kako ne biste previše otplivale od moguće romanse.

Sunce upravo ulazi u vaš znak pa je puno planetarnih utjecaja koji će se reflektirati na vašu ionako osjetljivu dušu. Provjerite sa samima sobom posvećujete li si dovoljno prostora i vremena za razmišljanje i neka vam bude prioritet da ne za vrijeme punog Mjeseca ne donosite ishitrene odluke.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

 2,460 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »