Zodijak i kriminal (prema FBI statistikama): Najviše kriminalaca među Rakovima, Djevice najčešće nadrljaju!

Zodijak i kriminal (prema FBI statistikama): Najviše kriminalaca među Rakovima, Djevice najčešće nadrljaju!

Prema statistici FBI, pogledajte što za vas kaže krimi horoskop…

 

 

 

 

Ovan je naoružan

Prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najvjerojatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su utjerivači dugova, ucjenjivači ili plaćene ubojice.

Bik radi za lovu

Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliku lovu, bilo da je riječ o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojom koristi se nikome ne hvale. Ako ih uhvate na djelu, pokajat će se u nadi da će dobiti milost uz riječi “jednostavno nisam mogao odoljeti”.

 

 

Blizanci su prevaranti

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-ovoj statistici pri samom su dnu po broju uhićenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je riječ o raznim “kombinacijama” i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prijete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim silama se pokušavaju spasiti, pa makar to bilo odavanje imena partnera ili bilo što što bi im moglo pomoći. Ne treba čuditi ako tada lažu.

 

 

 

Najviše kriminalaca ima među Rakovima

Prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku.

Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubojstvima iz strasti ili osvete i otmicama. Budući da teško kontroliraju svoj temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, djeluju izgubljeno, mada i dalje smatraju kako su njihove žrtve to “zaslužile”.

 

 

Lavovi su proračunati

Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ako se i uključe u njih, to će biti pomno razrađeno. Zbog toga su Lavovi kao kriminalci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, kao što je krađa, već ako riskiraju svoju slobodu, to rade zbog velike koristi ili slave.

 

 

 

Djevice najčešće nadrljaju

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po nošenju ili posjedovanju oružja. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su financijskim prevarama. Također, mogu biti i provalnici i hakeri, a uopćeno su velike šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani činjenicom što su otkriveni pa sve brzo priznaju.

 

 

 

Vage su majstori korupcije

U usporedbi s drugim zračnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim suradnicima, ljudima kojim oni daju mito ili ga od njih primaju. Puštaju pipke na sve strane i svuda imaju veze, pa se često izvuku čak i ako ih otkriju.

 

 

Škorpioni su plaćeni ubojice

Škorpioni su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosjek serijskih ubojica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima. Oni u kriminal ulaze bez milosti, to ih čini idealnim plaćenim ubojicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povrijeđen ego.

 

 

 

Strijelac najviše “robija”

Strijelci su treći na listi uhićenih kriminalaca, ali najčešće “popiju robiju”. Bave se raznim prevarama, ali sudjeluju i u pljačkama i vrlo su vješti lopovi. Zanimljiv je podatak i da Strijelci vrlo rijetko povrijede svoje žrtve, što govori da u kriminalu sudjeluju isključivo radi financijske koristi, ili čak potrebe.

 

 

 

Jarac je u organiziranom kriminalu

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati visoko”. Najskloniji su financijskom kriminalu, a najviše uhićenih iz redova organiziranog kriminala su upravo Jarčevi. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a kada su otkriveni, bježe od zakona.

Vodenjaci su hakeri

Originalni i domišljati Vodenjaci i nisu neki veliki kriminalci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mjestu po broju uhićenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najveće su šanse da će postati hakeri ili vođe sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobivati na moći. Na zločin ih često pokreće i želja za osvetom.

 

 

 

Ribe dilaju drogu

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju s drogom, dilanjem ili švercanjem. Mogu švercati i rijetke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvijek pomalo bizarni, pa i smiješni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mjestu, a kada završe u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

 

 

 

 

 

Izvor: haber.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »