ZATVORILA JE SVOJE DIJETE U GEPEK DA NE BI ŠIRILO PREHLADU!

ZATVORILA JE SVOJE DIJETE U GEPEK DA NE BI ŠIRILO PREHLADU!

Kovid histerija donosi još jednu horor priču a glavne uloge igra majka i dete koje je žrtva histerične panike.

Profesorka u srednjoj školi optužena je za krivično delo ugrožavanje deteta nakon što je preduzela drastične mere kako bi “sačuvala” svoje dete od mogućeg zaražavanja koronavirusom

Teksaška policija traži profesoricu engleskog u srednjoj školi nakon što je navodno zaključala svoje dete pozitivno na Covid-19 u gepeku automobila kako bi ograničila izloženost na putu do ustanove za testiranje.

Nalog za hapšenje zbog krivičnog dela ugrožavanja deteta izdat je u petak za Saru Beam (42) nakon što je ove nedelje njen 13-godišnji sin otkriven u prtljažniku automobila na stadionu Pridgeon u Hjustonu.

Texas woman allegedly locks 13yo Covid positive son in car boot | Gold  Coast Bulletin

Bevin Gordon, direktor zdravstvenih službi lokalnog nezavisnog školskog okruga, navodno je kontaktirao policiju nakon što je ” otključao prtljažnik i otkrio da je 13-godišnjak unutra licem prema dole”.

Sudski dokumenti tvrde da je Beamova branila sebe tvrdeći da je dete bilo u prtljažniku kako bi “ona sprečila da bude izložena mogućem Covidu”.

Međutim, nakon što je Gordon kontaktirao vlasti i vratio se u automobil, dete se iz prtljažnika preselilo na zadnje sedište vozila, ali su incident snimile nadzorne kamere.

Beamova, koji radi kao profesor engleskog jezika u srednjoj školi u nezavisnom školskom okrugu Cypress-Fairbanks, navodno je dobila suspenziju.

 

 


 

NultaTačka

 1,914 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »