ZATVARAJU SE ŠKOLSKI CENTRI ZBOG VELIKOG BROJA NEŽELJENIH EFEKATA NA TREĆU BOOSTER DOZU

ZATVARAJU SE ŠKOLSKI CENTRI ZBOG VELIKOG BROJA NEŽELJENIH EFEKATA NA TREĆU BOOSTER DOZU

Ovakvi naslovi su sve češći, može se slobodno reći da su svakodnevnica. Neželjene reakcije na eksperimentalnu vakcinu ne biraju vreme, a ni mesto.

Školski okrug u Mičigenu bio je primoran da zatvori svoja vrata nakon što je nekoliko članova osoblja pretrpelo neželjene reakcije nakon vakcinacije protiv Covid-a, a koja se sprovodi u okviru mobilne klinike za vakcinaciju.
Zajednice Saginaw Township škola, priznale su u objavi na Fejsbuku u ponedeljak da se „veliki broj“ osoblja fakulteta razboleo nakon primanja treće doze vakcine protiv covid-a.

Neželjeni događaji u kombinaciji sa nedostatkom nastavnika doveli su do zatvaranja škole.

„Veliki broj našeg osoblja imao je negativne reakcije na vakcinu protiv COVID-a date u klinici tokom vikenda, što je rezultiralo izostancima danas (ponedeljak)“, priznao je okrug na Fejsbuku.


„Kao što možda znate, već postoji manjak zamenskih nastavnika/osoblja širom države Mičigen, što dodatno komplikuje dostupnost za pokrivanje tih izostanaka“, nastavlja se u saopštenju.

U izjavi za ABC12 .com, okružni predstavnik iz Saginaw Township-a je objasnio da zatvaranje škole nije bilo zbog Covid bolesti, već zbog neželjenih efekata vakcine.

„U početku je krivica možda bila naklonjena virusu COVID-19, ali je portparol okruga rekao za ABC12 News da je veliki broj članova osoblja imao negativne reakcije na buster dozu bocke protiv COVID-19, koju su primili tokom vikenda“, izvestio je ABC12 u ponedeljak.

Škola nije objasnila koja je vakcina u pitanju i nije elaborirala konkretne neželjene efekte, a dobila je fact – check značku za proveru činjenica „Informacije o vakcini COVID-19“ od Fejsbuka.


Nacrt liste FDA koji pokazuje moguće neželjene reakcije koje proizilaze iz vakcine uključivao je miokarditis, Guillain-Barreov sindrom, napade, pa čak i smrt.

Škola nije istakla tačan broj pogođenih nastavnika.

Takođe je nejasno da li je mandat Džoa Bajdena za vakcinaciju, koji zahteva da se milioni radnika u Mičigenu, uključujući nastavnike, vakcinišu do 4. januara, odgovoran za nedostatak osoblja u državi.

U martu ove godine u školskom okrugu u Ajovi takođe je otkazana nastava, kada je nekoliko nastavnika prijavilo da ima neželjene reakcije nakon što su primili svoju drugu dozu Modernine vakcine Covid-19.

Kako se sve više školskih okruga pridržava autoritarnih odredbi o vakcinama i uvođenja vakcina za mlade, možemo očekivati ne samo da ćemo videti više negativnih reakcija kod školskog osoblja, već, nažalost, i kod učenika.

Ljudima su uskraćena prava na slobodu izbora i odlučivanja, kada su u pitanju njihove lične slobode. Bajdenova obavezna vakcinacija je neustavna i narodu preostaje samo da se strpljivo bori za svoja prava, dok se ne raziđu tmurni oblaci obmane.

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,802 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »