Veliki proizvođač pelena za bebe postavio je PEDOFILSKE simbole u dizajn!!!

Veliki proizvođač pelena za bebe postavio je PEDOFILSKE simbole u dizajn!!!

Korisnici interneta su otkrili da su pelene koje je Huggies napravio u partnerstvu sa The Walt Disney Co. pokrivene slikama koje je FBI identifikovao kao simbole koji predstavljaju tajne šifre pedofila.

U viralnom tvitu sa milionima pregleda, Vinsent Kenedi (@vincentcript46) je zaokružio dva jasno prepoznatljiva simbola pedofilskog koda koji znače „Ljubavnik dečaka“ i „Ljubavnik malog dečaka“, prema FBI.

Koje su šanse da se dva odvojena simbola koda pedofila koriste na istom proizvodu za decu? Upotreba ovih simbola izgleda kao čudan izbor za kompaniju s obzirom na ono što su e-poruke Vikiliksa otkrile ranije. 

 

викилеакс-фби-педопхиле-симболс

 

 

Nakon što je tvit postao viralan, Huggies je odgovorio na optužbe, navodeći da kompanija shvata dobrobit dece veoma ozbiljno i da sumnjivi simboli treba da budu “zabavni i razigrani dizajni”.

Korisnici Tvitera nisu bili ubeđeni tvrdnjama iz kompanije i upozorili su kompaniju da obrati pažnju na nevolju Balenciage nakon što je modni gigant razotkriven promovišući materijal o zlostavljanju dece u reklamnim kampanjama.

Walt Disney Co. nije odgovorila na pozive za objašnjenje u vezi sa upotrebom pedofilskih slika na svom licenciranom proizvodu

 

 

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »