Velika pobjeda prirodnog imuniteta!

Velika pobjeda prirodnog imuniteta!

Nova studija CDC-a pokazuje da je oko 75% američke dece – i skoro 60% odraslih – već imalo kovid. To znači da imaju jak prirodni imunitet koji ih štiti od kovid infekcija kako stare. Uprkos tome, CDC, FDA i druge vladine agencije guraju sve njih da se vakcinišu.

 

Zašto?

Jedna važna uloga javnih zdravstvenih agencija tokom pandemije je da sprovode studije seroprevalencije kako bi se utvrdilo koliko ljudi je razvilo antitela na bolest nakon što su bili zaraženi. Na taj način dolazimo do razumevanja kako se bolest širi i kako varira geografski i među različitim starosnim grupama. Španija je uradila tako veliko, randomizovano istraživanje u početku pandemije, dok je Švedska radila seriju manjih randomizovanih istraživanja u redovnim intervalima.

U Sjedinjenim Državama, ovaj važan zadatak prepušten je pojedinačnim naučnicima, ali su oni imali resurse samo za sprovođenje malih istraživanja u ograničenom području kao što je studija okruga Santa Klara. CDC je sada konačno dobio svoje rezultate zajedno sa nacionalnim istraživanjem. Rezultati su poučni.

U aprilu 2020, studija Santa Klare pokazala je da je 3% njene populacije zaraženo. U februaru 2022, studija CDC-a pokazuje da je najmanje 58 odsto Amerikanaca imalo kovid, o čemu svedoče njihova anti-nukleokapsidna antitela, koja se proizvode zbog infekcija, ali ne i vakcina. Brojevi se razlikuju u zavisnosti od starosti.

Šta ovo znači? Znamo da prirodni imunitet nakon oporavka od covid-a pruža odličnu zaštitu od budućih infekcija, i dok će covid biti sa nama do kraja naših života, to će biti nešto sa čime će se naš imuni sistem nositi na način na koji se nosi sa preostala četiri cirkulišuća koronavirusa u velikoj meri.

 

To znači da sada prelazimo iz pandemijske faze u endemsku fazu, i na kraju ćemo dostići imunitet stada, krajnju tačku svake pandemije, bez obzira na strategiju koja se koristi.

S obzirom na ove brojke, zašto se CDC, FDA i vlada snažno zalažu da se sva deca vakcinišu protiv Covid-a? Zašto neke škole i univerziteti obavezuju studente da se vakcinišu protiv covida? Većina već ima vrhunski prirodni imunitet.

Svi oni su pod minimalnim rizikom da umru od kovida čak i ako ga nisu imali, rizik koji je manji od umiranja od bilo kojeg od čitavog niza drugih uzroka kao što su nesreće motornih vozila, utapanje, ubistva, samoubistva, predoziranja drogom ili rak. Iako svako može da se zarazi, postoji razlika u riziku od više od hiljadu puta u mortalitetu od covida između starijih i mlađih ljudi.

Da bismo primili lek ili vakcinu, zahtevamo od farmaceutskih kompanija da sprovedu randomizovano kontrolisano ispitivanje (RCT) kako bi pokazali da deluje na sprečavanju ozbiljnih zdravstvenih ishoda ili smrti. Pfizer i Moderna to nisu uradili. Kod odraslih su samo pokazali smanjenje simptomatske bolesti.

Da bi se ovo popravilo, nedavna danska studija koristila je RCT za procenu mortaliteta od svih uzroka. Na svakih 100 umrlih u placebo grupi, postoje 103 smrtna slučaja među mRNA vakcinisanim, sa intervalom pouzdanosti od 95% od 63 do 171. Ovo je u suprotnosti sa vakcinama sa vektorskim adenovirusom (AstraZeneca i Johnson & Johnson), sa 37 smrtnih slučajeva među vakcinisanim (95% CI: 19-70).

Za decu nemamo ni ovo. Nasumična ispitivanja vakcine protiv covida pokazuju da one mogu sprečiti blagu bolest kod dece bez prethodne infekcije kovidom, ali iz opservacionih studija znamo da ova zaštita brzo slabi. RCT takođe pokazuju da vakcine stvaraju antitela kod dece, ali 75% američke dece već ima superiorna antitela od prirodne infekcije.

Ne postoje RCT-ovi koji pokazuju da vakcina sprečava smrt ili pruža bilo kakvu drugu opipljivu korist za decu, dok bi moglo biti štete. Sve vakcine nose određene rizike od neželjenih reakcija, i dok znamo da one izazivaju povećan rizik od miokarditisa (zapaljenja srca) kod mladih ljudi, još uvek nemamo potpunu sliku bezbednosnog profila za ove vakcine.

CDC, FDA, škole i univerziteti guraju vakcine protiv kovida, a da nisu pokazale nikakvu korist kod većine dece koja su već imala kovid. Zapanjujuće je kako su ove institucije napustile 2.500 godina znanja o prirodnom imunitetu. Za manjinu dece bez prethodne kovid infekcije, RCT pokazuju samo kratkoročno smanjenje blage bolesti.

CDC bi se umesto toga mogao fokusirati na redovnu vakcinaciju za decu protiv malih boginja, dečije paralize i drugih ozbiljnih dečjih bolesti. Te vakcinacije su bile ozbiljno poremećene tokom karantina, a sada vidimo porast morbila i dečije paralize širom sveta. Još više kolateralne štete od dve godine katastrofalne politike javnog zdravlja.

Medicinski establišment se ranije zalagao za medicinu zasnovanu na dokazima kao protivtežu „alternativnoj medicini“. Tragično je kako je ta filozofija sada izbačena kroz prozor. Ako Pfizer i Moderna žele da se ove vakcine daju deci, prvo bi trebalo da sprovedu randomizovano kontrolisano ispitivanje koje pokazuje da smanjuju hospitalizaciju i smrtnost od svih uzroka. To nisu uspeli da urade za odrasle. Ne bi trebalo da im to prođe zbog naše dece.

MARIO ZNA i MILAN MARJANOVIĆ- Budite spremni na SVE- Srbija nema zaštitu od HAKERSKIH napada

Nulta Tačka/InfoWars

 2,381 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »