VELIKA NOVOST! Obdukcija pacijenta koji je vakcinisan protiv COV pokazuje ono što mnogi govore.

VELIKA NOVOST!  Obdukcija pacijenta koji je vakcinisan protiv COV pokazuje ono što mnogi govore.

Prvo postmortalno istraživanje na pacijentu vakcinisanom protiv COVID 19 otkilo je da je virusna RNK pronađena u svakom organu tela pacijenta, što znači da vakcina je ili neefikasna ili se koronavirus zapravo brže širi kod vakcinisanih osoba.

U naučnom izveštaju iz Nemačke, koji je u junu objavio International Journal of Infectious Siseases, izvršena je obdukcija 86- godišnjaka koji je primio jednu dozu protiv SARS COV 2, ali je umro 4 nedelje kasnije nakon zaraze virusom od strane pacijenta sa kojim je boravio u zajedničkoj prostoriji.

 

 

Deo iz “Prvog slučaja postmortalne studije na pacijentu vakcinisanom protiv SARS-COV-2”:

Izveštavamo o 86-godišnjem muškom štićeniku staračkog doma koji je primio vakcinu protiv SARS-COV-2. Ranija medicinska istorija uključivala je sistematsku arterijsku hipertenziju, hroničnu vensku insuficijenciju, demenciju i karcinom prostate. 9. januara 2021. godine muškarac je primio lipidnu nanočesticu, nukleozidno modifikovanu RNK vakcinu BNT 162B2 u dozi od 30ug. Tog dana i u naredne d nedelje nije imao kliničkih simptoma.

18. dana primljen je u bolnicu zbog dijareje. Budući da nije imao kliničke znakove COVID 19, izolacija u određenom okruženju nije se dogodila. Laboratorijskim ispitivanjem otkrivena je hipohromna anemija. Antigenski test i lančana reakcija pokimeraze (PCR) za SARS-COV-2 bili su negativni.

Ali studija napominje da je do 25. dana taj vakcinisani pacijent bio pozitivan na COVID 19, verovatno ga je dobio od pacijenta sa kojim je boravio u bolničkoj sobi i umro od prestanka rada bubrega sledeći dan.

 

 

 

Proteini klasja SARS COV 2 bili su prisutni u gotovo svim organima vakcinisanog pacijenta

Link ka studiji https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8051011/

“Ukratko, rezultati naše obdukcije na pacijentu koji je primio vakcinu mRNA potvrđuje stav da se prvom dozom vakcinisanja protiv SARS COV 2 može inducirati imunogenost, dok sterilni imunitet nije adekvatno razvijen. “- zaključuje se u studiji.

Drugim rečima, iako je vakcina pokrenula imunološki odgovor u telu, čini se da nije zaustavilo širenje virusa, a time i širenje štetnih spajk proteina kroz celo telo.

 

 

 

Ovo je samo još jedan naučni dokaz da vakcina protiv COVID 19 verovatno donosi više štete nego koristi, a zapravo može čak i ubrzati širenje koronavirusa.

 

NultaTačka/Infowars

Pisao Ljudmila Veneditkova

 4,364 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »