Vakcinisani sada prebacuju krivicu na nevakcinisane jer ih NISU UPOZORILI na nuspojave: “Krv je na njihovim rukama”

Vakcinisani sada prebacuju krivicu na nevakcinisane jer ih NISU UPOZORILI na nuspojave: “Krv je na njihovim rukama”

Kako vakcinisani nastavljaju da se bore sa katastrofalnim posledicama uvođenja mRNA vakcine, jedno pitanje postaje sve češće: zašto nevakcinisana populacija nije igrala proaktivniju ulogu u upozoravanju sveta na potencijalne rizike povezane sa vakcinama protiv Covid-19 ?

Prema tekstu potpuno vakcinisanog autora, nevakcinisani imaju krv vakcinisanih „na rukama“ jer „nevakcinisani su znali šta mi nismo“ i nisu učinili dovoljno da upozore svet na opasnosti od vakcine.

„Dok su dobronamerni građani stajali u redu, uradili pravu stvar i primili vakcinu protiv COVID-a 19 – sada se čini da su donele više štete nego koristi a krivi su njihovi nevakcinisani prijatelji koji su stajali po strani i pustili ih da to urade. Neki od njih su rekli premalo. Neki nisu rekli ništa.”

Prema rečima autora, većina vakcinisanih ljudi, uključujući i njega, duboko žale što su uzeli vakcinu i sada razvijaju osećaj besa usmeren na nevakcinisane.

 

„Iako su oni znali šta mi ne znamo. Naša krv je sada na njihovim rukama.

Žaleći se da nevakcinisani ljudi poseduju poseban uvid, ali nisu uspeli da podele koristi od ovog dara, autor je nastavio:

„To su jake reči. Ali nevakcinisani su imali pristup važnim informacijama o potencijalnim neželjenim efektima vakcina. Znali su za rizike od teških alergijskih reakcija, krvnih ugrušaka i drugih ozbiljnih zdravstvenih komplikacija. Znali su da nas vakcine ne imuniziraju. Znali su da to nije efikasno i da mogu prouzrokovati više štete nego koristi.”

Prema rečima autora, nevakcinisani sada moraju da se izvine vakcinisanim.

„Nevakcinisani bi trebalo bilo kakvim moralnim merilom da urade više da upozore na potencijalne rizike – da nam pomognu da donosimo informisane odluke o svom zdravlju. I oni sada moraju da traže od nas oproštaj.”

„I, ruku na srce, možemo im je samo dati. Zato što smo dobri ljudi. Uzeli smo te injekcije jer je to bila prava stvar – dok zaista nije bila.”

 

 

 

 

NultaTačka

 484 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »