Ukoliko planirate smršati OVE namirnice izbacite iz ishrane

Ukoliko planirate smršati OVE namirnice izbacite iz ishrane

Evo koje namirnice bi trebalo da zaobilazite u širokom luku.

Ako želite da smršate i preoblikujete svoje tijelo, morate da obratite pažnju na nekoliko stvari: fokusirajte se na nutritivne sastojke i povećajte fizičku aktivnost. U slučaju da uprkos aktivnim vježbama i dalje niste zadovoljni rezultatima, vrijeme je da promijenite svoje navike u ishrani.

Što je hibernacijska dijeta | Story

 

Lični trener i urednik fitnes rubrike u PopSugar magazinu, Tamara Pridgett ističe da u radu sa klijentima se prvo trudi da sazna sve o njihovoj hrani, a potom da napravi listu hrane koju bi trebalo da uvrste, ali i izbace sa svog dnevnog menija.

 

Iako se ne treba režima držati striktno, Tamara ističe da ako želite da smršate ovih pet namirnica definitivno bi trebalo da izbjegavate.

 

 

 

1. Rafinirani šećer

– Prva stvar koju kažem svojim klijentima je da iz svoje ishrane izbace rafinirani šećer. On se krije u većini omiljenih jela i drže vas dalje od vaših ciljeva. Kada i izbacite naučit ćete da uživate u ukusu prirodnog šećera, nećete se osjećati letargično i bit ćete korak bliže vašim ciljevima. U slučaju da imate veliku potrebu za šećerom, savjetujem da jedete voće ili koristite prirodne zaslađivače poput meda -.

 

 

 

2. Gazirani napici

– Gazirana pića uzrokuju gojenje, a često i razdražljivo raspoloženje. Puna su hemikalija, šećera i mogu da povećavaju rizik za nastanak dijabetesa tipa 2. Ako nedjeljno pijete litar pića na bazi sode, probajte da odredite jedan dan u sedmici kada ćete sebi to dozvoliti nastavite da odvikavate sebe od ovog napitka. –

 

Ukoliko planirate smršati OVE namirnice izbacite iz ishrane

 

3. Alkohol

– Osobe koje žele da treniraju sa mnom moraju biti svjesne da će morati da odustani od alkoholnih napitaka jedan period. Eliminisanjem alkohola, primijetit ćete kako se vaše tijelo bolje oporavlja, kretat ćete se brže i vjerovatno će vam se želja za ovom vrstom pića postepeno smanjivati. –

 

 

 

4. Proteinske pločice

– Sigurno se pitate zašto se proteinske pločice nalaze na ovoj listi. To je zato što mnoge od njih sadrže sastojke koje su vam nepoznati, poput velikog broja vještačkih sastojaka, ali i šećera. Umjesto pločica bolje kupite proteinski prah koji možete da dodate u mlijeko, vodu ili smuti. –

 

 

 

5. Bijeli hljeb

– Bijeli hljeb ima nisku nutritivnu vrijednost. Ne vjerujem u to da ljudi moraju da izbace ugljene hidrate kako bi smršali, ali kvalitet ugljenih hidrata je veoma važan. Ako veoma volite hljeb, probajte one napravljene od cjelovitih žitarica.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »