U Trebinju uhapšen mladić koji je palio automobile policajaca i poreznika

U Trebinju uhapšen mladić koji je palio automobile policajaca i poreznika

Službenici Policijske uprave Trebinje su Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavili dopunu izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv P. B. (2000.) iz Trebinja zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i izazivanje opće opasnosti.

 

 

Na osnovu poduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji te prikupljenih dokaza, policijski službenici su identificirali osobu inicijala P. B., koja se sumnjiči da je dana 5. novembra 2018. godine oko 1 sat na putničkom vozilu marke BMW namjerno izazvalo požar.

Istim požarom su zahvaćeni i putničko vozilo Toyota i jedan prodajni objekt, čime je prouzrokovao materijalnu štetu od oko 50.000 KM.

U prethodnom periodu službenici PU Trebinje su protiv osobe inicijala P. B. Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavili četiri izvještaja za počinjena krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

 

 

 

Ova osoba zapalila je i automobile u vlasništvu dvojice policijskih službenika i dvojice radnika Poreske uprave Republike Srpske.

U Trebinju je u 2018. zapaljeno šest vozila.

Još nije rasvijetljena posljednja paljevina vozila policijskog službenika na Obali Luke Vukalovića.

 

 

 

 

 

avaz

 2,058 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »