U RUSIJI SU PREDSTAVLJENE QR KOD TETOVAŽE KAKO BI ONI KOJI ŽELE MOGLI DA DOKAŽU DA SU VAKCINISANI!!!

U RUSIJI SU PREDSTAVLJENE QR KOD TETOVAŽE KAKO BI ONI KOJI ŽELE MOGLI DA DOKAŽU DA SU VAKCINISANI!!!

Novi trend pokrenut je u Rusiji i to u obliku QR kodova ali na koži, kao privremenih tetovaža za građane kako bi dokazali da su primili vakcinu protiv COVID-a 19 te učetvovali u svakodnevnom životu.

https://t.me/nultatacka

 

 

 

 

Ova distopijska kampanja, koju je kreirala aplikacija Delivery Club za dostavu hrane i internet prodavnica Everink Tatoo, ima za cilj da predstavi novi trend te promoviše vakcinaciju.

 

 

 

 

,,Uz pomoć našeg novog projekta želimo da skrenemo pažnju na ugostiteljske objekte, kao i da podsetimo na važnost i neophodnost vakcinacije”, rekao je dostavni klub za državnu novinsku agenciju RIA.

,,S našim privremenim tetovažama želimo da ublažimo trenutnu situaciju, a u isto vreme učinimo proces prikazivanja QR kodova u gradskim ustanovama zanimljivim”

 

 

 

 

Ove tetovaže koštaju 8 dolara po komadu i dolaze u šest mogućih dizajna, uključujući i svetni dizajn i jedan na kojem piše ,,Verujem u tebe”.

 

 

 

Tiranija nikada nije bila tako moderna, zar ne?

Moskovske vlasti uvele su 28. juna korišćenje QR kodova kako bi sproveli plan da samo vakcinisani moskovljani mogu da uđu u barove i restorane no na svu sreću taj plan se izjalovio i odluka je povučena samo tri nedelje nakon toga što nije omelo korona promotere da nastave da rade na promociji o kakvoj trenutno pišemo.

 

 

IZVOR:

https://nultatacka.rs/rusi-predstavili-tetovaze-qr-koda-kako-bi-oni-koji-zele-mogli-da-dokazu-svoj-vakcinalni-status-foto/

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »