TRI ZNAKA DA NEKO BAŠ U OVOM TRENUTKU JAKO RAZMIŠLJA O VAMA

TRI ZNAKA DA NEKO BAŠ U OVOM TRENUTKU JAKO RAZMIŠLJA O VAMA

 

 

 

 

 

Osjetite li da neko misli na vas, a ne znate ko bi to mogao biti, pronađite miran kutak i lagano meditirajte dok u isto vrijeme njegujte taj osjećaj – možda vam se lik te osobe pojavi u glavi.

 

 

 

 

 

 

 

Mnogo puta se pisalo o tome da su ljudi telepatski povezani i da možemo osjetiti ono što se događa kod drugih, a da nisu blizu nas. Neki u to vjeruju, drugi ne, ali svakako nije na odmet znati kako čovjek može osjetiti da neko misli na njega, baš u određenom trenutku.

Također, ako osjetite da neko misli na vas, a ne znate ko bi to mogao biti, pronađite miran kutak i lagano meditirajte dok u isto vrijeme njegujte taj osjećaj.

Opustite se, uđite u sebe i možda vam se lik drage osobe pojavi u glavi, piše 24sata.

 

 

 

 

1. Nalet vrućine u lice

Imate li osjećaj kao da vam je krv naglo, iz naizgled čistog mira, došla u glavu i oblilo vas je rumenilo, moguće je da je neko pomislio na vas ili čak intenzivno razmišlja o vama.

 

 

 

 

To je snažan dokaz. Moguće je da se pojavilo crvenilo zbog možda nečeg ‘škakljivog’ o vama, a što neko prebacuje po mislima.

 

 

 

2. Osjećaj nelagode

To je onaj osjećaj kao da vas neko intenzivno promatra, pa počnete osjećati neku nelagodu. Vrlo slična emocija javlja se ako neko o vama razmišlja pa obratite pažnju i na taj znak.

 

 

 

 

3. Smijanje ‘bez razloga’

To je nešto slično kao kada vam neko kaže nešto lijepo, preplave vas ugodne i sretne emocije, a smiješak se pojavi na usnama. Tako može biti i kada ste nekome u mislima, i to u onima koje su skroz pozitivne, prenosi consciousreminder.com.

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »