TEST: Koji ruž za usne preferirate? Vaš izbor otkriva nešto posebno!

TEST: Koji ruž za usne preferirate? Vaš izbor otkriva nešto posebno!

Ruž za usne koji vam se sviđa može reći nešto o vašoj osobnosti. Pogledajte sliku ispod i odaberite ruž za usne koji želite! Svaka boja ima određeno značenje, što će otkriti nešto posebno o vama.

Boja ruža 1:

Živite život s lakoćom. Za vas, svaki pojedini zadatak je test koji će vam pokazati možete li mu se potpuno predati.

To je jedini način da živite bez previše anksioznosti i pritiska. Preokrećete teške zadatke u zabavu i pristupate im inteligentno i sa željom.

Boja ruža 2:

Ako preferirate ovu boju ruža, to znači da ste osoba koja obično pristupa stvarima s bistrom glavom. Jasno vidite svoj cilj i nikad ga ne gubite iz vida.

Zahvaljujući vašoj posvećenosti postići ćete sve što želite postići.

Ali nikada ne djelujte bez razmišljanja. Uzmite si vremena i procijenite situaciju. Na taj način, napokon ćete postići ono za čim stvarno žudite!

Boja ruža 3:

Odabir ove boje ruža za usne govori da puno razmišljate, a ponekad, to razmišljanje sprječava vas da vidite ugodne i jednostavne strane stvari.

Ali ta skrivena želja se razvija i na kraju će vam pomoći da pronađete stabilnost između mudrosti i emocija.

Imate sve što je potrebno da razbijete finu liniju između racionalnosti i emocionalnosti, a to će vam pomoći u svladavanju uspona i padova u vašem životu.

Boja ruža 4:

Imate mnogo nevidljivih talenata. Kreativna ste i maštovita osoba. Zbog svoje sposobnosti da se usredotočite možete snažno izraziti svoje mišljenje što rezultira uravnoteženim umom.

Iskoristite ovu prednost, osobito u teškim situacijama, jer ste u stanju ostati mirni i zadržati bistru glavu cijelo vrijeme. Uvijek držite stvari pod kontrolom i raščišćavate stvari koje su vam bitne u životu.

Boja ruža 5:

Vi stvarima pristupate kvantitativno i s velikom energijom. Taktični ste, suptilni, suosjećajni i točno znate što želite od života. Ipak, još uvijek morate uložiti napor da postignete svoj cilj.

Vaša aktivna priroda čini vas hrabrima i obično dovršite ono što ste odlučili učiniti, jer u protivnom znate kritizirati sebe. Ne postavljate za cilj nemoguće stvari, već se trudite postići ono što doista i možete.

Boja ruža 6:

Imate snažnu i prepoznatljivu osobnost. Odlučni ste, pokazujete veliku mentalnu snagu i imate snažnu vatru u vama koja se bori s toliko energije.

Suočili ste se s nekim grubim stvarima u vašem životu,  ali sada je sve iza vas. Imate sve što je potrebno da se izdignete is svega poput feniksa iz pepela.

 

 

 

 

 

 

atma.hr

 

 

 

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »