Test: “Drvo želja” otkriva hoće li se vaša želja ostvariti

Test: “Drvo želja” otkriva hoće li se vaša želja ostvariti

Zamislite želju i odaberite plod na drvu. Vaš odabir otkriva hoće li se želja ostvariti i što je potrebno učiniti kako biste u život privukli ono što želite.


Ovaj test temelji se na intuiciji, a uz pomoć nje lakše je doći do pravog odgovora na postavljeno pitanje. Jasno formulirajte želju i zamislite krajnji rezultat. Nakon što ste se usredotočili na tajnu želju, vjerujte unutarnjem glasu i pažljivo pogledajte sliku.

Među numeriranim plodovima treba izabrati onaj koji vam odjekuje u duši. Vaš odabir otkriva hoće li se želja ostvariti i što je potrebno učiniti kako biste u život privukli ono što želite.

 

 

1. Želja će se uskoro ostvariti. Kako vas ništa ne bi spriječilo da ostvarite ono što ste planirali, važno je držati svoje misli u tajnosti. Zavidne osobe bi mogle nanijeti štetu onima koji su navikli hvaliti se postignućima.

 

 

2. Želja će se ostvariti u roku od nekoliko mjeseci. Oni koji žele ubrzati proces neka koriste metodu vizualizacije i vjeruju da će sve dobro završiti.

 

 

3. Vaša želja se neće ostvariti ako se prepustite slabostima i samo sjedite i čekate. Aktivni, svrhoviti, fokusirani ljudi bit će sretni ako slijede jednostavno pravilo: idite prema cilju i ne bojte se privremenih poteškoća.

 

 

4. Zamišljeno se neće ostvariti zbog naglih životnih promjena. Kako biste izbjegli nevolje, važno je pratiti znakove sudbine i ne zanemariti upozorenja. To će vam pomoći da izbjegnete velike probleme i neuspjehe.

5. Predviđeno će se ispuniti u roku od godinu dana. Oni koji nisu sigurni da će se snovi ostvariti, ali se potajno nadaju povoljnom ishodu, trebaju biti usredotočeni na sve što se događa u životu i  slušati unutarnji glas. On će vam sigurno pokazati put koji vodi do uspjeha.

 

 

6. Želja se neće ispuniti ako se tiče sebičnih misli. Oni koji iskreno žele ispunjenje svojih najdubljih snova trebali bi još jednom preispitati svoju želju i postaviti sebi granice kako nehotice ne bi povrijedili poznanike ili bliske osobe.

 

 

7. Želja u vezi ljubavi ili materijalnog blagostanja će se ispuniti, ali ne u skorije vrijeme. Za one koji žele pronaći ljubav, važno je ne propustiti glasnike približavanja ljubavi. Oni koji žele financijski prosperitet trebali bi koristiti amulete koji privlače novčanu sreću u život.

 

 

8. Želja će vam se uskoro ostvariti ako pokažete velikodušnost i nesebično pomognete onima kojima je to potrebno. Dobra djela će naći odziva u Svemiru, a on će sigurno nagraditi čisto srce.

 

 

 

9. Želja će se ispuniti samo ako je realna. Oni koji grade dvorce u pijesku i koji su navikli maštati, trebali bi jasnije formulirati zahtjeve i ne pokušavati steći sve prednosti odjednom.

 

 

 

 

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »